Na Ulici se nedívám, ale jejich tatínek byl skvělý herec a start měl dobrý, protože film " Už zase skáču přes kaluže ", je hlavně díky jemu nádherný .Škoda , že šel své smrti naproti a také, že P. Jungmanovou nepotkal dřív. 😔🥀🖤
OK
Na to musím reagovat. Nedávno jsem koukala na jeden díl Ulice a Jan tam v jedné konverzaci se svým seriálovým otcem v kuchyni měl úplně stejnou intonaci a gestikulaci jako jeho pravý tatínek. Úplně mě z toho zamrazilo, několikrát jsem si scénu vracela, zavřela oči a slyšela jsem Vladimíra Dlouhého. Geny jsou mocné, dík za to.
Tak snad bude ještě naco koukat a po otci bude mít talent. Ty nekonečné seriály nejdou sledovat.
Možná jsou kluci talentovaní. Ale pokud svou kariéru nastartují v nekonečném seriálu Ulice, tak už se bohužel dalšího hereckého růstu a pokroku nedočkají.
Bude to takový rychlý hvězdný start a pak pád, konec a nic.
Teprve studují. Oni si cestu v životě najdou.
Tatínek byl výborný herec a pokud děti zdědí jeho talent, tak jenom dobře. Budou, ale muset na sobě hodně pracovat. Jejich maminka a strýc jim určitě pomohou. No, uvidíme.
"jiří je prý více podobný strýci Michalovi" muhehe... holt dobrá párty ...
Září? Oni tam prostě jen jsou a vývoj za tu dobu je nulový, pořád stejní, charisma žádné.
Moje řeč.
Včera jsem se dívala zrovna na ulici po dlouhé době a mají i stejný hlas .přeji chlapcům ať to jde jak tatínkovi
Také jim to přeji, ale Ulice není bohužel ten správný start. Pro režiséry budou už " zaškatulkovaní " a tudíž nezajímavý.
Přesně takto dopadl klučina, který v Ulici od dětství hrál Františka.
Dnes už ho v žádném filmu, hře ani hereckém dění není vidět.
Když se na ně zakoukáte zjistíte, že mají stejnou gestikulaci jako táta. Přeji hodně krásných rolí.
Nic vyjímečného proti ostatním nehercům tam není vidět.Jméno neznamená talent!
Hm a kde jsou fotky těch dvojčat?????
Ja je vidím,jestli vy ne tak si zajděte k ocnimu