1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 21 dny

Na Ulici se nedívám, ale jejich tatínek byl skvělý herec a start měl dobrý, protože film " Už zase skáču přes kaluže ", je hlavně díky jemu nádherný .Škoda , že šel své smrti naproti a také, že P. Jungmanovou nepotkal dřív. 😔🥀🖤

13
Před 20 dny
Daniela Langová

OK

Před 21 dny

Na to musím reagovat. Nedávno jsem koukala na jeden díl Ulice a Jan tam v jedné konverzaci se svým seriálovým otcem v kuchyni měl úplně stejnou intonaci a gestikulaci jako jeho pravý tatínek. Úplně mě z toho zamrazilo, několikrát jsem si scénu vracela, zavřela oči a slyšela jsem Vladimíra Dlouhého. Geny jsou mocné, dík za to.

43
Před 21 dny
Pavla Hiričová

Tak snad bude ještě naco koukat a po otci bude mít talent. Ty nekonečné seriály nejdou sledovat.

5
Zobrazit další reakci
Před 21 dny

Možná jsou kluci talentovaní. Ale pokud svou kariéru nastartují v nekonečném seriálu Ulice, tak už se bohužel dalšího hereckého růstu a pokroku nedočkají.

Bude to takový rychlý hvězdný start a pak pád, konec a nic.

19
Před 21 dny
Marta Nováková

Teprve studují. Oni si cestu v životě najdou.

8
Před 21 dny

Tatínek byl výborný herec a pokud děti zdědí jeho talent, tak jenom dobře. Budou, ale muset na sobě hodně pracovat. Jejich maminka a strýc jim určitě pomohou. No, uvidíme.

5
Před 21 dny

"jiří je prý více podobný strýci Michalovi" muhehe... holt dobrá párty ...

2
Před 21 dny

Září? Oni tam prostě jen jsou a vývoj za tu dobu je nulový, pořád stejní, charisma žádné.

12
Před 20 dny
Jan Jeníček

Moje řeč.

1
Před 21 dny

Včera jsem se dívala zrovna na ulici po dlouhé době a mají i stejný hlas .přeji chlapcům ať to jde jak tatínkovi

14
Před 21 dny
Hanny Dvořáková

Také jim to přeji, ale Ulice není bohužel ten správný start. Pro režiséry budou už " zaškatulkovaní " a tudíž nezajímavý.

Přesně takto dopadl klučina, který v Ulici od dětství hrál Františka.

Dnes už ho v žádném filmu, hře ani hereckém dění není vidět.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 21 dny

Když se na ně zakoukáte zjistíte, že mají stejnou gestikulaci jako táta. Přeji hodně krásných rolí.

7

Nic vyjímečného proti ostatním nehercům tam není vidět.Jméno neznamená talent!

2
Před 21 dny

Hm a kde jsou fotky těch dvojčat?????

2
Před 20 dny
Jiří Diviš

Ja je vidím,jestli vy ne tak si zajděte k ocnimu

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt