A jé , snaha z ní udělat popelku, nezabere nikdy, marfuša jak poleno to je přirovnání co na ni patří , ani milion komentářů z ní bolševika nesmyje
Já bych opravdu chtěla vědět, zda byla s dítětem na ubytovně. Vojáci měli své vlastní byty. A pohádku o tom, že neměla na jídlo. To snad tu O Karkulce
Chudák paní....to tu dlouho nebylo. Je nutné o tomhle psát, to už neví co vymyslet, aby zaujala, ale koho??? UBOHÉ...
Nechápu, proč jí pořád zveřejňují, nikdo jí nemá rád a akorát si do ní každý slovně kopne!! Nic jiného si taky nezaslouží..
No a co , je to opakovaně zveřejnováno, má to vzbudit sympaitie ?
Opak je pravdou. Mám pocit, ze se sympatiěi je to horší a horší 🙂, dle reakci lidi, co tady čtu a vůbec se nedivím . Prezidentskému páru se dá věřit jediné a to,ze pro peníze udělají opravdu všechno!!!
Ani jsem si to netroufnul přečíst, protože 100% by to se mnou seklo do bezvědomí !!! a minimálně by se mi blahy uvolnili všechny svěrače !!!
Vidim nadpis a okamžitě jdu na jinoý článek . Nebaví mě o manželce presidenta cokoliv číst.
Tak to si paní ,,generálová" těch 100 000,' Kč kapesného zaslouží..!!
Takové články zajímají jen podporovatele Milionu chvilek, normálním lidem je z nich zle.
Chudinka , a už ji schválili těch 100 litrů měsíčně? Myslím že teď už si to zaslouží.....