a jéje, to už tady dlouho nebylo.Ubytovna sice ano, ale ten princ na bílém koni je třešnička na dortu.
Uplne to same mne napadlo.
Nenažrana politrucka a guma rozvědčík nikoho nezajímají
Politručka není první dáma. Je to pouze druhá Pávkova manželka.
Jeste napiste, ze pri vojenskym cviceni nekomu obvazala koleno a bude to dokonale
Sorry, ale jako voják z povolání a to s dítětem dostala velmi brzo byt. A hlavně dojemné vyprávění jak musela počítat každou korunu je k smíchu, protože v té době plat vojáka z povolání byl skoro dvojnásobek průměrného platu .
Přesně tak . Její vyprávění coby chudery na ubytovně s dcerou, je liché!!! Koho tím chce dojmout!!! A potom to ditko mělo snad otce a tudíž alimenty nebo neví, kdo je otcem???
Váženou paní Pavlovou zachránil český státní rozpočet. Buďme korektní. My všichni ji "rádi" přidáváme na její státní apanáž. Je to fakticky hezký bílý kůň.
Váženou paní Pavlovou nezachránil český státní rozpočet, protože peníze které teď dostává jsou jen odečteny z platu prezidenta. Vy tomu asi nerozumite o co tady jde.
Je opravdu škoda, ze se nenašel nějaký bývalý kolega nebo kolegyně madam Pavlove z té doby, co byla na ubytovně a neposkytl někomu rozhovor. Z doby, kdy byla rudejsi než samotná rudá barva . Nejlépe někoho podřízeného….
Tuhle paní má málokdo rád, spíše leze lidem na nervy a kdyby byli moudří, tak ji už nechají u té plotny a nevnucují ji pořád lidem.
Ty kecy ani číst nebudu, stačí mi komentáře.
Mluvte za sebe, já ji ráda mám.
Děti se prý budou o ní učit ve škole, pište dál tyhle oslavné články, je to fakt k smíchu adorovat tuhle paní
Díky naši vládě a prezidentovi jich na ubytovně skončí ještě víc
Dosudi nikdo nevysvětlí, proč je většina lidí volila
Nebyl to náhodou princ na tučném kontě?
Spíše s rudou knížkou.