1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

a jéje, to už tady dlouho nebylo.Ubytovna sice ano, ale ten princ na bílém koni je třešnička na dortu.

113
Před 1 měsícem
Marie Stařičná

Uplne to same mne napadlo.

33
Před 1 měsícem

Nenažrana politrucka a guma rozvědčík nikoho nezajímají

51
Před 1 měsícem
Jiri Hrubej

Politručka není první dáma. Je to pouze druhá Pávkova manželka.

32
Před 1 měsícem

Jeste napiste, ze pri vojenskym cviceni nekomu obvazala koleno a bude to dokonale

44
Před 1 měsícemUpraveno

Sorry, ale jako voják z povolání a to s dítětem dostala velmi brzo byt. A hlavně dojemné vyprávění jak musela počítat každou korunu je k smíchu, protože v té době plat vojáka z povolání byl skoro dvojnásobek průměrného platu .

141
Před 1 měsícem
Dagmar Vomelová

Přesně tak . Její vyprávění coby chudery na ubytovně s dcerou, je liché!!! Koho tím chce dojmout!!! A potom to ditko mělo snad otce a tudíž alimenty nebo neví, kdo je otcem???

106
Před 1 měsícem

Váženou paní Pavlovou zachránil český státní rozpočet. Buďme korektní. My všichni ji "rádi" přidáváme na její státní apanáž. Je to fakticky hezký bílý kůň.

97
Před 1 měsícem
Josef Torok

Váženou paní Pavlovou nezachránil český státní rozpočet, protože peníze které teď dostává jsou jen odečteny z platu prezidenta. Vy tomu asi nerozumite o co tady jde.

55
Před 1 měsícem

Je opravdu škoda, ze se nenašel nějaký bývalý kolega nebo kolegyně madam Pavlove z té doby, co byla na ubytovně a neposkytl někomu rozhovor. Z doby, kdy byla rudejsi než samotná rudá barva . Nejlépe někoho podřízeného….

70
Před 1 měsícem

Tuhle paní má málokdo rád, spíše leze lidem na nervy a kdyby byli moudří, tak ji už nechají u té plotny a nevnucují ji pořád lidem.

Ty kecy ani číst nebudu, stačí mi komentáře.

15
Před 1 měsícem
Květa Číhalová

Mluvte za sebe, já ji ráda mám.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Děti se prý budou o ní učit ve škole, pište dál tyhle oslavné články, je to fakt k smíchu adorovat tuhle paní

102
Před 1 měsícem

Díky naši vládě a prezidentovi jich na ubytovně skončí ještě víc

107
Před 1 měsícem
Petr Malý

Dosudi nikdo nevysvětlí, proč je většina lidí volila

47
Před 1 měsícemUpraveno

Nebyl to náhodou princ na tučném kontě?

56
Před 1 měsícem