1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 dny

Tak tomu úplně nerozumím. Proč si tahat nového chlapa hned domů? Ať mu pere a vaří manželka, já si s ním jen občas vyrazím. Když se stane mým manželem, dostanu se do postavení té manželky a on si zase najde nějakou jinou na svoje povyražení. Mně by pak zbyly jen ty košile a nedělní svíčková, tůůůhle!!! Já bych ho nechala tam kde je.

32
Před 8 dny
Irena Urbanová

Nechcete si vyrazit?

6
Před 7 dny

V jejím věku by už neměla být naivní, pěkně mu skáče na sladké řeči a sliby "udělám to až" Kdyby se chtěl rozvést udělá to hned, žádný vhodný a nevhodný čas neexistuje. Pěkně si udržuje milenecký poměr, nemusí si namlouvat další milenku. Co se týká intimností jeho rodinného života nemusí být vůbec pravda. V milence udržuje pocit, že je jen její, aby nedostal kopačky.

15
Před 7 dny

Nerozvede se. Dokonce by paní měla možná v koutku duše chápat, že nechce bourat rodinu.

Buď to zůstane, jak to je teď a paní vezme za své, že se bude s ním chtít občas povyrazit a vezme jen tu třešničku na dortu bez veškeré zodpovědnosti za něj, nebo ať se s ním rozejde. Rozhodně nedoporučuji nápad typu "řeknu to jeho ženě". To by prohráli všichni.

5
Před 8 dnyUpraveno

Milenec či milenka hodně často slibují. Rozvedu se, až děti vyrostou, až splatíme dluhy, až se žena uzdraví 🙂

blá blá blá, řeči se vedou a voda teče

Je Marika připravená na ten společný život a na střet s jeho dětmi? Přijde mi že má růžové brýle jako všechny milenky. To, že má její milenec pocit, že až děti vyrostou, tak ho nebudou tolik potřebovat, je sice pěkné, ale to neznamená, že ony by nechtěly svoje rodiče mít pohromadě. A podotýkám, že to může mít pekelný dozvuk. Jestli to chápu správně, pán má tři dcery, dá se předpokládat, že se ztotožní s mámou. Co když se děti postaví proti tátovi, jednoznačně za mámu? Stává se to. Jak asi tatík zareaguje? Ale že ta Marika je hodná holka, nechce dětem nabourat domov 😄. Jako kdyby to už teď nedělala.

19
Před 8 dny
Marta Horová

Souhlasím. Z toho nic nebude. Žádný rozvod, žádná budoucnost. Zničit celoživotní vztah s dětmi kvůli odcizení se v posteli s manželkou je nereálné. Děti potřebují rodiče v každém věku, je to symbol. Jsou to jen plané sliby od milence, aby se zachoval status quo.

9
Před 7 dny

Jediné, co musí Marika vyřešit, je, jestli jí ten chlap za to stojí. S velkou pravděpodobností se nerozvede, je pro něj pohodlné mít oboje, domácnost s manželkou a dětmi plus přítelkyni na sex a zajímavé zážitky. Jestli jí to za to stojí, ať to nechá tak, jak to je a víc nečeká. Jestli ne, ať to ukončí. Kromě jiného se může vyhnout tomu, že při denním soužití se ukáže, že její přítel zdaleka není takové terno, jak si teď maluje.

10
Před 7 dny
Marie Pátková

Tak Marika hlavně musí vyřešit, že ve svém věku (stará na to dělat kraviny) si má šoupnout s nezadaným. Pak by tady nemusela řešit kraviny. Čekat od někoho, že se rozvede kvůli 45? To by byl ten chlap hulvát a ještě by si nepolepšil. Teď je hulvát Marika 🤣

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 dny

Tak buď se rozhodne, že bude možná i doživotní metresa, nebo odvede tátu od rodiny, prostředky na to má. Stačí jí zapojit ženské zbraně. Otázka je, co by se stalo, kdyby se milenec zachoval jako chlap a řekl o ní narovinu manželce. Možná by věc byla vyřešena do 5 minut. Je mi líto hlavně manželky, která mu bude prát posr. trencle a až bude stará, tak se dozví, že prožila nejlepší roky života s někým,kdo jí vlastně nemiloval a zůstane opuštěná v nejhorším období života, kdy děti takzvaně vyletí z hnízda. Nicméně lidi jsou sobečtí, takže tenhle scénář se pravděpodobně naplní.

11

Takový případ znám, kolegyně, v té době asi čtyřicetiletá, byla léta milenkou společensky významného člověka, když jeho děti dospěly a byly zabezpečené, tak se samozřejmě nerozvedl, ona se z trucu rychle vdala za jiného, který za dva roky zemřel. Potom zůstala sama až do smrti, změnila se, rychle zestárla a byla z ní zatrpklá protivná bába.

1
Před 7 dny

Poněkud obehraná gramodeska. Nevěrník má před sebou řadu let, než děti dospějí, kdy má vystaráno a nemusí nic řešit. Doma se postará manželka, on donese výplatu, občas není doma, což po x letech manželství může být i vítané. Milenku má zajištěnou, nemusí ji měnit, ona si na něj čas vždycky udělá a nakonec si i rozumějí mimo postel. Ideální stav věcí, na kterém není potřeba nic měnit. Rozvod dá práci, dělení majetku je nepříjemné. Ztratí na něm obě strany. Aby šel stárnoucí konečně volný milenec bydlet k té své trpělivé čekatelce není výhodné ani pro ni, ani pro něj. On se v případě, že by se rozešli, nemá kam vrátit a ona si konečně ,, vyčeká " do oficiálního vztahu skoro důchodce. Bude mu vařit a prát a přitom ještě chodit mnohem déle do práce, než on. Pěkně děkuju. To je perspektiva. Podle mě...buď jestli mě chceš, pojď do toho hned, jinak okamžitý rozchod... A nebo jako dosud občas užít a nic neplánovat s tím, že vše zatlučou a pak to jednou kdykoliv skončí. Mezi námi, kdyby si to oba doma srovnali, buď aby to fungovalo, nebo jít od sebe, nemuseli by odskakovat jinam. Jednou se to provalí a může se stát, že oba zůstanou sami oškubaní, protože to byli oni, kdo rodinu rozbil.

Před 7 dny

Chachááá ...stará písnička...moje žena mi nerozumí, v posteli se mnou nespí... 🤣

Není od věci pána si proklepnout a zjistit si informace. Možná by byla paní velmi překvapená, na stará kolena.

Samozřejmě, že mu vyhovuje únik z reality a od stereotypu. A přemýšlet o tom, že by si nastěhovala takového nevěrníka a lháře k dětem? To může jen úplná blbka.

8
Před 8 dny

Boze vy jste hloupa,bude rad ze ma velke deti a na vas se vykasle.Ty nadavky na manzelku jsou ubohe a divim se ze mu to zerete.

24
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt