1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 dnem

85%

Gratulace! Měl jsem 2 špatně. Nějak jsem špatně pochopil u té kostky, že se nejedná o pole, ale o počet kostek.

Úloha, na kolik pohybů se dá složit Rubikova kostka nemá s logikou nic společného.

13
Před 22 hodinami
Radek Kopeček

Jj otázka na počet tahů na kostce je úplně mimo tento test.

3
Před 1 dnem

Úloha se svíčkami nemá v praktickém světě řešení. Aby šla zapálit z obou stran, je třeba na jedné straně odstranit část vosku, tedy ubrat čas, bude-li hořet vodorovně, pak většina vosku odteče a čas se opět zkrátí a bude-li hořet svisle, pak hoření s odkapáváním spodní části bude taky pěkný rachot. V žádném případě není možnost dostat se na 30 minut. Asi bude třeba tento příklad aplikovat na něco jiného. Ale na to jsem narážel už ve škole, když jsem požadoval praktický důkaz, byl jsem odbýván, že si to mám jenom představit.

24
Před 1 dnem

Otázka: "Kolik úhlů má čtyřúhelník?"

Geometricky správná odpověď: 8 (4 vnitřní a 4 vnější).

Alibistická odpověď v řešení: "...4 vnitřní úhly." 😄 😄 😄

5
Před 20 hodinami
Machala Filip

Odpověděl jsem stejně ... 🙂 A započítají vám chybu.

4
Před 1 dnem

Hned první otázka je buď špatně položená, nebo je špatně výsledek. Uvnitř žádná kostka není. A přísně logicky - ani jedna součást není ve tvaru kostky, zkuste si jí rozebrat 🙃

1
Před 13 hodinami

Milluji ženskou logiku. A ženskou představu o logice.

3
Před 1 dnem

Svicky nemaji reseni, rubikovku jsem si nepamatoval.

5
Před 14 hodinami

No dle mého má rubikovka 26 krychliček.

2
Před 1 hodinou
Carbol David

Mám to stejně, protože dvě protilehlé strany mají dohromady 18 kostiček a pruh uprostřed je 8 kostek. Takže dohromady 26 kostek. V úplněm středu není žádná kostka.

Před 1 dnem

proč nenapíšete rovnou, že žebráte o peníze??? Běžte se bodnout!

2
Před 17 hodinami

Hloupý test...

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt