1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 dny

Chudák kamarád. Bude otcem a nyní bude jen platit a platit. Kde má ta paní zajištěno, že pokud dnes se živí dobře politikou, že tam bude i v budoucnu?

5
Před 7 dny

Zvláštní. Asi bych se tím nechlubil. Až se to jednou potomek dozví, jistě bude nadšený. Ale třeba mu to bude fuk.

13
Před 7 dny
Pavel Ptáčník

Takové “jednou” nikdy nebude, protože v tom už bude vyrůstat od narození, takže to bude brát jako normální. A nic zas tak zvláštního na tom nevidím. V dnešní době docela normálka. Jinak je mi dost fuk, jak s kým a proč si pořídila dítě, ale spíš bych ji ráda viděla spíš jako pokračovatelku maminky (než jako političku), která je naprosto obdivuhodná. Před její (Heleninou) trpělivostí všechny klobouky dolů.

4
Zobrazit další 4 reakce

Už zpěvačka Jana Lorencová, vrstevnice matky této paní kdysi prohlásila: "Až dítě budu chtít, tak je budu mít. To je přece jasné. Manžela k tomu nepotřebuji!" Tož tak...

1
Před 7 dny

Dnešní doba toto umožňuje, jen nevím proč o tom musí vědět celá republika. Má to být plus pro miminko? Asi ne. Má to zvýšit nějakou popularitu? Nevím, ale hlavně je to velké riziko.

7
Před 7 dny

Tak hlavně ať je to dítě zdravé a nezdědí podobu matky.

2
Před 7 dny

Takže se budeme tvářit, že je to tak v pořádku a opevovat skoro 50ti letou prvorodicku.

10
Janka Skalnikova

Proc to trochu nezkreslit jak se vam to zrovna hodi, ze? Nevadi, ze ji je 43, placat nesmyly muzu kdy se mi zlibi…

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 dny

No kam ten svět spěje? Kamarád se taky chystal být otcem? Tak tomu nerozumím...jakože nástroj má, ale neumí ho používat?

2
Před 7 dny

Doteď jsem o ní neslyšela. Až když otěhotněla . Nevim proč to tak zveřejňuje .

Dítě bude mít perfektní zázemí. V dnešní době, dobrý nápad.

3

To si Helena nezaslouží.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt