1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 dny

Takže dcera nebyla dítě, ale projekt. Aby se matka mohla chlubit svým váženým přátelům.

Tak to je trochu za hranou tímto způsobem tlačit na dceru, aby si svůj život uspořádala podle matčina přání. Ale pokud můžu říct sama za sebe, dceři bych řekla, co si o jejím způsobu života myslím, ale zbytek bych nechala na ní. Matka se nepochybně o ni bojí a snaží se ji tímto způsobem ochránit před nějakým neštěstím. To, že se mladá pohybuje na různých zahraničních festivalech sebou nese nebezpečí v podobě nějakého teroristického útoku, nebo se může stát obětí jiného trestného činu a matka se ji jen snaží před něčím takovým ochránit.Ale zvolila tu nejnešťastnější formu. A mladá jí to nepochybně dělá na truc.

1
Ludmila Halaštová

Dcera bude evidentně už pár pátků dospělá a žije si svůj život nezávisle na názorech matinky, která se zasekla ve "zlatých sedmdesátých". A když není po jejím, tak vydírá a vyhrožuje. Poslala bych jí do háje.

Zobrazit další reakci

To, že porodila dítě jí nedává právo řídit její život. Jsem taky matka dospělé dcery a některé její kroky mi nejsou úplně po chuti, ale svou dceru miluji a chci aby se ona cítila dobře. A to by pod tlakem rodičů určitě nebylo. Láska k dětem není - zdá se - u každého bezpodmínečná. Tento sobecký postup způsobí, že matka ztratí dceru. Dcera je nezávislá, pracuje, bez dědictví se určitě obejde.

15

Nedělá nic špatného.

Nalajnovat život dospělému nejde.

Jako matka dvou čerstvě dospělých synů vím, že nejdůležitější je, aby byli zdraví a pokud jejich konání neubližuje ostatním, ať si žijí šťastně podle sebe.

Víc toxickou matku jsem dlouho neviděla. Já osobně bych se nechala vydědit.

16
Před 6 dny

A přesně takoví jedinci by neměli mít děti. Typický příklad sobeckého rodiče.

Být dcerou tak se s nimi rozloučím a žiji si svůj spokojený život bez takových keců.

14

I když je to výběrová střední, pořád je to jen střední a tam na profesora člověk prakticky nenarazí... jinak v dnešní době, kdy se už takovejch 30 let se dá pořídit v podobném, legálním podniku jako má dcera a ne jen ve vězení má tetování kdekdo. Jestli se ten dopis, nebo paní, trochu nezatoulala v čase...

5
Před 5 dny

Tak být dcerou jdu vlastní cestou, at si vydírání a dědictví strčí za klobouk…

6
Před 6 dny

To se divím,že holka nemá větší trauma z takové mámy,....to je teda zaplnila jezibaba,snad dcera ji neposlechhe, a bude dělat všechno po svém, a ať máti se udusi majetkem.

17

Tohle je vydírání jako z 19. století. Když nebudeš dělat, co chci já, vydědím tě. Dcera by prostě měla říct, ať si ten majetek nechá. Důležitější je, jaký vztah má se sestrou.

2
Před 6 dny

Pani by mela byt rada, ze je dcera zdrava, stastna a zije zivot tak, jak ji bavi. Na nicem jinem totiz nesejde..

18
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt