1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 dny

Závidí a cítí se ublížený. Jeho ego živitele rodiny dostává na frak. Tohle muži špatně snášejí.

Chce to striktně oddělit peníze na moje, tvoje a společné , neukazovat výplatní pásku a pokusit se promluvit si o tom v klidu a bez emocí. Pokud to nepomůže, řešit s nějakým poradce v manželské poradně. Dospělý chlap se přece nemá tvářit jako uražené dítě jen proto, že manželka vydělává víc. Navíc když z té situace sám profituje.

1
Před 2 dny
Hana Havová

Jenže ono nemusí jít jen o ty peníze. Jde o to, že ta žena pracuje, místo toho, aby ho obskakovala, vyvařovala a zkrátka dělala tzv. ženskou práci 😄 . Takový případ totiž znám. Chlap je naopak i rád, že má ženská své peníze, že po něm nic nechce a není to zlatokopka, ALE!!! ona nemá čas mu péct kynuté koláče a zavařovat kompoty jako to dělala maminka 😄

At se jde bodnout a kouka fungovat jako chlap. A pokud nemuze, tak zasteru a postaveni hospodyne. A hlavne drzi zobak. Pokud se mu to nezda, tak musi vydelavat a nikoliv se prizivovat na to dnes neni doba to nechces.

3
Před 3 dny

Toxický vztah je charakteristický především manipulativní komunikací, v níž se objevují časté kritické poznámky, obviňování, vyčítání a ponižování. Pokud vám nejbližší člověk neustále vysvětluje, že to, co cítíte, není v pořádku, snadno nabudete dojmu, že jste nějak „porouchaní. Zpochybňování vašeho názoru, hněvu, smutku či pochybností je u toxických vztahů velmi běžné. Vaše pocity, ať už jsou jakékoli, vyšly z nějaké situace a vy na ně máte plné právo. Ve chvíli, kdy začnete zneužívat partnerovu laskavost a slušnost ve svůj prospěch jste už na hraně. Manipulace do vztahu nepatří v žádném případě. Emocionálně nevyzrálé ženy/muži ve skutečnosti nevědí, že se sami snižují na úroveň nejnižšího morálního bahna. Kdo klesl do morálního hnoje, kde hlavní roly hraje kritika, výčitka, faul, podvod a cenzura je dokonce přesvědčen, že na tento mentální jed a vzorec chování má razítko jako normu.

5

Myslím, že paní je úplně v pohodě. Já to měl naopak. Už jsem se osamostatnil a mám klid na práci i koníčky.

To je mazec. Místo toho, aby byl rád, že má schopnou nezávislou manželku, si bude stěžovat.

11
Před 3 dny

Tak to dopadá když má penize radši jak domácí pohodu.

9
Karel Klimek

Taky jste jeden z dlouhé řady mužů , kteří neunesou , když žena vydělává víc než on , přestože domácnost a dětí v normálně zvládá a ani nespoléhá na manželovu pomoc stejně na ní hledáte chyby , ale nikdy nepřiznáte , že je to vlastně závist a strach , abyste nepřišli o své ego muže vládce a živitele rodiny . Zatímco ženy své muže všemožně podporují pomáhají mu k lepší pozici a plat mu přejí , mnohdy mu obětují i svoji kariéru na druhé straně mužské ego vítězí je to smutné a takových mužů je mi líto .

18
Před 3 dny

Když jí to baví, tak ať vydělává. žádný problém.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt