1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 dny

Ve všech těchto článcích se předpokládá, že žena po padesátce je obézní. A když není? Co pak? (Na fotce jsem v 55).

Osobně volím kvalitní materiály, už nenosím bižuterii a sukně a šortky jsem prodloužila. Taky respektuju, že v obličeji vypadám na svůj věk, takže holt nenosím kanýrky, balónkové rukávy, crop topy a odpustím si šifónovou sukni, I když v cizině ji štíhlé šedesátky nosí.

Jako matka osmnáctky, které bych mohla být i babičkou, si nechávám poradit i od ní. Většinou mě povzbudí. Na Instagramu je spousta žen i po šedesátce, které nosí módu pro mladé a inspirují ostatní. Tady v Čechách je to furt nevhodné. Pořád v sobě máme: ,,co by tomu řekli lidí". Věřím, že další generace už budou opravdu svobodné.

2
Před 4 dny
Jitka Pernicová

Paní Jitko, mně je již přes šedesát (fotka z podzimu), krátké sukně nenosím již mnoho let - po kolena nebo midi, ale jinak si nosím co chci a co se mi líbí. Dceři je čtyřicet a dost často mě také inspiruje. A "co by tomu řekli lidi" je mi fakt jedno. Nesnažím se vypadat jako diblík, ale rozhodně nechci být usedlá babča☺.

Dobrý den, jen je škoda, že používáte fotky mladých a štíhlých modelek. Žena 50+ má většinou jiné proporce.

25
Před 5 dny
Petra Vnoučková

Prave na to myslim, ze po padesatce jiz vetsina zen nema takove proporce, aby mohla nosit takove saty. Takze priste by to chtelo saty obleknout zenam odpovidajiciho veku a teprve potom uvidime, jak na nich budou vypasovane saty s vazackou v pase vypadat.

6
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt