1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 29 dny

Kolega v práci ho měl. Každý z nás pracoval u autodopravy a stávalo se nám, že jsme se sešli třeba v podvečer v garážích protože přijel s náklaďákem stejně jako já. Já byl v té době bez auta vůbec a on měl na posuny domů trabanta. Vždycky mě cuknul přes kopec domů na sídliště. Vždycky povídal že musí dávat majzla na policajty, ale vždycky to bylo v pohodě. Vzpomínám si jak v zimním období bylo třeba mínus patnást, mínus dvacet a celkově zima a on jenom v trabantu cvrnknul a motor běžel jak víno ! Ten trabant jezdil vždycky a byl jsem vděčný že mě kolega vozil domů !

Před 29 dny

Trabant bohužel dosud ze silnic nezmizel. Od jara do podzimu mi cestou do práce pravidelně zamoří celou ulici...

1
Před 1 měsícem

Autorka by se měla věnovat raději anketě o vařečkách, Trabant není diesel, na čistý olej opravdu nejezdil. Ale třeba Mercedes D200 ze stejné doby ano, bude se mu teď autorka vysmívat?

12
Před 29 dny
Martin Pražák

Opravdu si myslíte o autorce která vypotila takový blábol, že pojme něco o spalování rostlinných olejů ve vznětových motorech??

6
Před 29 dny

Paní Pušová, až zase budete příště psát o něčem technickém rádoby odborný článek, zjistěte si alespoň základní informace o dané věci běžně dostupné na internetu a nekopírujte nesmysly...

7
Před 28 dny

Nesmysl,že by se na Trabanta u nás čekalo pět až deset let.Možná v NDR.Trabanta jsme tenkrát koupili v Mototechně prakticky ihned.A je v tom článku vůbec více nesmyslů nevím kdo to psal,ale asi někdo kdo si pořádně neověří co píše.

Před 29 dny

To je zase nesmyslných keců. Proč, kdo o tom nic neví, píše takové kraviny. Proč se s někým neporadí?

2
Před 1 měsícem

Opět píše někdo, kdo trabantem nejezdil a ani nepoznal tu dobu.

10
Před 29 dny

Autorko, příště raději pište o vložkách,tomu snad budete rozumět víc.

2
Před 1 měsícem

To je zase snůška nesmyslů.

10
Před 29 dny

Hodně hloupé.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt