Co s tím ? Tak u mě by to bylo jednoduché. Milovat je, to není povinné, ale pokud by o nich mluvil takto, sebrala bych se, šla bych za svým "plebsem" a on ať si září sám nebo před zrcadlem a může sám sebe i plácat po ramenou. Nebo se postavit na hlavu a odstrkovat se ušima - bylo by mi to jedno, ale já bych s ním nebyla.
Nevdala bych se za muže, který by opovrhoval moji rodinou proto, že vede prostý život. Takový člověk je hloupý nadutec, kterému je jedno, jak svými urážkami rodičů ženu zraňuje, chybi mu ve svė pýše empatie. I kdyby k rozhovoru došlo, paní bude pořád cítit ten opovržlivý osten, který v muži je a trnout, kdy jeho neúcta znovu vybublà na povrch..Jakou chová ten muž úctu k źenè, když shazuje ty, které má ráda a která tím trpí? Takového člověka bych ve svém životě mít nechtěla.
Paní Mileno, tak, jak se chová Váš muž k Vašim rodičům a sourozencům, tak se bude chovat později k Vám. Takže pokud nejsou Vaši rodiče a sourozenci alkoholici nebo kriminálníci (v tom případě by se dalo jeho pohrdání pochopit), zdrhejte od manžela co nejdál a co nejrychleji. Jinak se od něj opravdu dočkáte ponižování a urážek, a to zejména v přítomnosti lidí, na kterých Vám záleží.
Paní Milenou, nezlobte se , ale Vy jste šla i do druhého manželství zcela nepoučená!!! Vždyť on už Vám hned na začátku vztahu dával najevo, že Vaši rodinu nikdy nepřijme!!! Dítě s ním nemáte, tak co vlastně řešíte? Zajišťuje Vám finančně pohodlný život kvůli kterému chcete stůj co stůj překonat ty jeho urážky??? Protože jestliže on finanční “luxus” nezajišťuje, tak opravdu nevim, co řešíte . Abych stala vždy na straně svého muže,musí si to svým chováním plně zaslouzit a když ne, pak mu d klidem vrátím jeho příjmení a adié jdu za výš “póvlem”!!! Sama dobře víte, proč jste ještě u něj!!!
Pokud by se držel zpět a neurážel, pouze by se nechtěl stýkat, v pořádku . Co ale v pořádku není, že je uráží ponižuje , hádá se s nimi apod. to nejí normální . Spíše bych viděla něco “ vadného” v něm . Aby časem nedošlo i na urážky paní… slušnost je základ , pokud se nedokáže ovládat, ať se s nimi nestýká a ani je paní nepředhazuje . Nemusíme se kolovat, ale měli bychom mít k sobě respekt .
Tak to prostě vemte jen na vědomí a netahejte vašeho manžela k vaším rodičům a naopak. Já to mám podobně se svým zeťákem. Já vím , že je to otec mých vnuků ale prostě se o něm s nikým nebavím. Já ho k životu nepotřebuji, on mne taky ne. Ale mám ráda svoje vnuky a dceru a tak se bavím jenom s nimi. A ono to tak funguje už přes 20 let a já jsem prostě v pohodě.
Většinou takový nadutec a snob jim něco závidí.
Pokud mám s původní rodinou dobré vztahy, postavila bych se na stranu původní rodiny. Manžela mohu poslat k šípku, rodinu ne. Navíc je mohu kdykoliv potřebovat.
Manžela bych dala nůž na krk.
Milovat mou rodinu nemusí, ale bude se k nim chovat slušně. Pokud ne, jdeme od sebe.
je to zas vymyšlenina, ale proč by se to nemohlo stát. Ta žena je submisivní a s takovými nikdo nehne. Ta by se nechala i mlátit . Udělala velkou chybu, že si ho vzala. Asi to s ní frajer umí. Když je hloupá, ať trpí. Co se mne týká, ten by jel. A nebo ze strachu, že pojede, by už nikdy něco takového neřekl a k mé rodině by se choval slušně. Ale mně by vadilo hodně i to, že si to jen myslí.
Tak takového chlapa ne! To bych nerozdýchala, i když u nás v rodině také není vše jen zalité sluncem. Kdo jí dá záruku, že se k ní nezačne chovat časem stejně, když z toho "plebsu" pochází.
Respekt jednoho k druhemu, to je moje napoveda, to je moje rada.
Hezká rada, jen bych ještě dodala, že člověk, který nemá respekt k druhým, si nezaslouží, abychom ho milovali (-y).