Moje teta 🙁 Podstrojuje dávno dosplělému synovi i vnukům a nejen jim, prostě se pořád o někoho stará a na sebe nemyslí...strašně smutné.
Jak moje manželka. Uklízí pokoje skoro dospělým dětem, vaří, chodí na nákupy, samozřejmě do práce. Pak vybuchne a říká to mě, že má nevděčný děti, které s ničím nepomůžou. Přitom vůbec není schopná to neudělat. Nechat jim bordel v pokojích, dokud se sami
Nezvednou, nebo je nechat o hladu, když nedojdou ani do krámu. Co mě na tom štve je, že kvůli tomu nemá čas na sebe, na mě a nakonec ani na ty děti. A než se někdo vytasí s komentářem. Já samozřejmě dělám, co je třeba. Na střídačku uvařím, nakoupím, o děti jsem se staral, dokud byly make. Ale jednoznačně odmítám uklízet po puberťacich.
říkával můj kolega z práce: "každej trpí,jak je blbej..." (nikomu nenadávám, je to citace)
Tak to nedělejte To je jednoduché Každá žena má mít na prvním místě dáma sebe Mít se ráda a rpo svou rodinu dělat sice zázemí Ale rozumné Je jiné když jsou děti maličké a jiné když postupně už dokáží to či ono Má v tom všem být rovnováha Bohužel je v tom všem něco jiného Nedořešené vzorce z dětství Nevyjasne e priority a někdy i to že žena ukazuje jak je potřebná...že bez ní to nejde yNo jde Samozřejmě že ano Musí mít jaksi svou hodnotu i jinde než jen půjčovat okna vařit a smejcit To je tak nějak málo
Já nevím, ale byla to vaše volba, že jste rodině dělala služku, tak na co si teď stěžujete? Všichni měli celý život od vás servis a vy jste zřejmě nic nevyžadovala, například pomoc dětí a manžela v domácnosti. Celá rodina si zřejmě myslela, že je to samozřejmost a teď se divíte?
Ona hloupá dělá dobrovolne služku, všichni si zvyknou na full servis,a najednou se stěžuje,....
Milé dámy,děláte si to sami...
Uvědomte si,že věcné tady nebudeme,a dětičky zůstanou sami tady,a musí si poradit sami...
Stačí jedna věta: "Už mě to nebavì, starejte se o sebe sami, máte všichni občanky". A jít do kina.
Co takhle říci NÉ. Bylo by to ku prospěchu věci. Že by AI mělo málo práce.
Bez urážky,paní je husa. Měla si to doma jinak zařídit a ne zjistit po X letech,že je jen služka. Co manžel ehm? Věci máme rozdělené a doplňujeme se,takže si ani nemůžeme nic vyčítat!
Je opravdu pošetilé se domnívat , ze deti budou oceňovat, ze se matka kvůli nim přetrhne. Az budou dospělé, pak ano. Nejlepší je se nepřetrhnout.