Poněkud mě děsí 10% špatných odpovědí u walkmana, na kterém je to i napsáno:-)
Také mě napadlo, že to je otázka pro analfabety 😂
U těch cigaret je chyba. Na obrázku Startky. Otázka - jaké podobné... Podobné jsou dle mého zase jen bez filtru. Tedy Detvy, Bystrice, Partyzánky. Mars byly s filtrem. Kutnohorské byly kvalitnější než Bratislava.
Potvrzuji. Byl jsem na vojně na Slovensku. Domů jsem vozil slovenské starky a naopak na Slovensko české marsky.
Versatilky se dodnes vyrábějí a prodávají. A v LIDLu občas v rámci "vzpomínek" občas mají i ten Pitralon.
Už jste se někdo zeptal čtyřicátníků, co to je inkoustová tužka?
Otázka č. 7 - toto byly cvičky, ne jarmilky. Jarmilky byly šněrovací, klučičí verzi se říkalo toníky.
Mýlíte se - toto byly cvičky a říkalo se jim Jarmilky (šněrovací byly dražší, lepší tenisky.. tuším za 30,- Kčs. Jarmilky s tenkou podrážkou stály 10,- Kčs).
Měla jsem 67% a to jsem se narodila v roce 1990,takže si myslím celkem slušná prace
Tak toto bylo až moc jednoduché. Myslím si, že každý kdo v té době žil to má za 100% a taky si teda nepamatuji, že by visel Brežněv vedle prezidenta.
Souhlas
Toto byl test z dob kdy vyrůstaly naše děti.Dejte sem test kdy jsme vyrůstali my, z dob padesátých a šedesátých let a uvidíme kolik lidí ho zvládne.
Problém je v tom že by ho redaktoři nebyli schopni sestavit. Sami by nevěděli co je co.
Tak, hlavně v životě nevisel ve školách Brežněv vedle prezidenta. Zas fantasmagorie pisalka...
Toto mě zarazilo hodně. Někdo asi chodil na doučování do ruských kasáren.
Brežněv v každé třídě? Tak to asi autorka chodila do školy v rusku. Jeho fotky byly maximálně na transparentech na 1 Máje.
Taky mi to příjde jako blbost. Pamatuji jen brýlatýho Husáka...