1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 14 dny

Tak, když jí stačila jen ta intelektuálština. Někdy je potřeba se také trochu vyblbnout. Ale asi jí to nic neříkalo.

1
Před 14 dny

Prej a bude Ti prano.

Ja jim preji hodne krasnych let spolecneho zivota.

8
Před 13 dny

Paní redaktorko, lež má krátké nohy, daleko neuteče. Na jednom místě tvrdíte, že paní je 40 a manžela si brala před 15 lety v 25 letech svého věku, na jiném, že paní je po SEDMI letech manželství stále šťastná. Takže si ty nedodělky nechejte od cesty. Server si blokuji. Sbohem.

6
Před 12 dny
Petra Novák

Tvá blokace bude všechny určitě moc mrzet. Tak už se konečně vzpamatuj

Před 14 dnyUpraveno

Tak proč ne, když je muži 50, nebo i 60, může pořád vypadat dobře. Horší je to pak za 20 let, kdy ještě mladá 45 ti letá žena má na krku senilního starce s plenami a prostatou.

Tím chci jen říci, že podobný svazek nemá budoucnost. Vzpomínám si na kamarádku, co chodila ve svých 43 letech s 27 let mladým mužem. Tak jsem se zamyslel, zda bych pak já chtěl mít v šedesáti, (kdy muži ještě pokukují po ženách o 10 i více let mladších) na krku ležící skoro 80 let starou babičku se sexuálními potřebami limitně se blížícími nule...😂

1
Před 14 dny
Radek Šídlo

Nesmite soudit podle sebe. Mému manželovi je 81, já jsem o dost mladší a žijeme zcela normalne. Každý rok jsme u moře, nekolikrat za rok na 3-4denni vylety, funguje i sex, jezdime na dovolenou s vnoucaty....Je to vse o zivotnim stylu

8
Před 14 dny

Chápu okouzlení zkušenostmi a charismatem. Ale (jako dítě rodičů s věkovým rozdílem "pouhých " 17 let) nedoporučuji. Ačkoliv můj táta byl velmi vzdělaný, moudrý a do 76 let naplno pracoval... Nedoporučuji.

5
Eva Vavříková

Přesně. Také paní (předpokládejme tedy, že existuje) chápu. Měla jsem to zamlada podobně. Ale jelikož teď vidím u rodičů ty konce velkého věkového rozdílu, nikomu takový vztah nedoporučuju. (Na druhou stranu ano, i takový vztah může dopadnout lépe než mnohé, kde je věkový rozdíl menší.)

1
Zobrazit další reakci
Před 14 dny

Já se pozastavím nad tím co pišou v článku. Poznala ho v 25letech, jsou spolu teť 7let a píše to dnes 40letá. Nějak mi to nesedí. Čím to?

5
Před 10 dny
Jitka Grešáková

Protože je to vymyšlené, čili vylhané a kdo lže měl by mít dobrou paměť, nebo pokud něco napíše alespoň si to po sobě přečíst.

Před 13 dny

No a co špatného by se mělo dít? Jsem s manželkou 12 let a věkový rozdíl je přes dvacet let.

Šílený, chudák paní!! Bude za rok troska.

Před 14 dny

Červená knihovna 21.stoleti.....

3

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 13 dny
Drahoslava Klecánová

Trapné.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt