Tak, když jí stačila jen ta intelektuálština. Někdy je potřeba se také trochu vyblbnout. Ale asi jí to nic neříkalo.
Prej a bude Ti prano.
Ja jim preji hodne krasnych let spolecneho zivota.
Paní redaktorko, lež má krátké nohy, daleko neuteče. Na jednom místě tvrdíte, že paní je 40 a manžela si brala před 15 lety v 25 letech svého věku, na jiném, že paní je po SEDMI letech manželství stále šťastná. Takže si ty nedodělky nechejte od cesty. Server si blokuji. Sbohem.
Tvá blokace bude všechny určitě moc mrzet. Tak už se konečně vzpamatuj
Tak proč ne, když je muži 50, nebo i 60, může pořád vypadat dobře. Horší je to pak za 20 let, kdy ještě mladá 45 ti letá žena má na krku senilního starce s plenami a prostatou.
Tím chci jen říci, že podobný svazek nemá budoucnost. Vzpomínám si na kamarádku, co chodila ve svých 43 letech s 27 let mladým mužem. Tak jsem se zamyslel, zda bych pak já chtěl mít v šedesáti, (kdy muži ještě pokukují po ženách o 10 i více let mladších) na krku ležící skoro 80 let starou babičku se sexuálními potřebami limitně se blížícími nule...😂
Nesmite soudit podle sebe. Mému manželovi je 81, já jsem o dost mladší a žijeme zcela normalne. Každý rok jsme u moře, nekolikrat za rok na 3-4denni vylety, funguje i sex, jezdime na dovolenou s vnoucaty....Je to vse o zivotnim stylu
Chápu okouzlení zkušenostmi a charismatem. Ale (jako dítě rodičů s věkovým rozdílem "pouhých " 17 let) nedoporučuji. Ačkoliv můj táta byl velmi vzdělaný, moudrý a do 76 let naplno pracoval... Nedoporučuji.
Přesně. Také paní (předpokládejme tedy, že existuje) chápu. Měla jsem to zamlada podobně. Ale jelikož teď vidím u rodičů ty konce velkého věkového rozdílu, nikomu takový vztah nedoporučuju. (Na druhou stranu ano, i takový vztah může dopadnout lépe než mnohé, kde je věkový rozdíl menší.)
Já se pozastavím nad tím co pišou v článku. Poznala ho v 25letech, jsou spolu teť 7let a píše to dnes 40letá. Nějak mi to nesedí. Čím to?
Protože je to vymyšlené, čili vylhané a kdo lže měl by mít dobrou paměť, nebo pokud něco napíše alespoň si to po sobě přečíst.
No a co špatného by se mělo dít? Jsem s manželkou 12 let a věkový rozdíl je přes dvacet let.
Šílený, chudák paní!! Bude za rok troska.
Červená knihovna 21.stoleti.....
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Trapné.