1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíciUpraveno

Dvojka k pohledání, opravdu se těmto lidem s IQ šumící trávy narodí inteligentní děti!!! Opět přibude hladových krků a čerpání sociálních dávek jen aby nemuseli makat, opravdu pochybuji, že tito lidé mohou a hlavně umí vychovávat děti! Bůh nám pomáhej, výkvět národa bude mít další výkvět národa.

48
Před 7 měsíci

Vůbec nechápu proč je takový článek na serveru který se jmenuje Top Fight ?

To by bylo dno i pro SUPER...

Jdete pryč z boxiku na seznamu.... Bulvár

188
Před 7 měsíci
Jan Hudec

Kunštárův nejobtížnější, a nejtěšší boj. Být to na ,,koníčka", tak nepřežil.

93
Před 7 měsíci

Se mi trochu udelalo nevolno.

187
Před 7 měsíci
Anežka Králová

... aj mě.

12
Před 7 měsíci

Který byl ten třetí do trojky co měl silný žaludek se na tu horu sádla vyšplhat ?

A že se to těhotenství vůbec uskutečnilo a povedlo lze považovat za zázrak.I při dobrý vůli si "vlastní akt" nelze představit !

87
Před 7 měsíci

Dnes jsem poprvé v životě zvracel a zároveň se smál .Tohle už mi nedělejte😂

37
Před 7 měsíci

Volovina, volovina, volovina. Pokaždé, když si u myslím, že horší absurdy se už propagovat snad nemohou, tak příjde něco takového. Naše rádoby "západní civilizace" už neexistuje. Možná že je to i dobře, že nás ti všichni divoši do několika generací vyhladí. Snad se za dvěstě nebo třista let civilizují i oni a snad dopadnou lépe než my...

35
Před 7 měsíci
Kamil Lichnovský

Svatá pravda. Nedá se vůbec předpokládat, co lidé ještě "vymyslí" ...

14
Před 7 měsíci

Představuji si mravence na šišce a musím se smát. A směji se i tomu, že se ta paní cítí stále jako bojovnice. Jako bojovnice, co horko, těžko vleze do klece, tam se svalí a je dobojováno. Pak už jen čeká na 4 poskoky, co ji zvednou.

50
Před 7 měsíci
Gercakova Vladimira

... a dva "naklepou"... 🤣🤣🤣

31
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Člověku se zvedá kufr jen když o tom čte. Sociálka už připravuje podklady pro dalšího dávkaře.

125
Před 7 měsíci
Pavel Cvrk

Spíš už poslali peníze,

aby mělo něco do začátku 😄

23
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Oplodnit tuto nadsamici v jednom není přeci reálné. Tak není divu, že byli dva. A krásná představa, jak asi bude dítě těchto dvou celebrit vypadat a jak vysoké IQ bude mít. Už se těším na červen, tedy snad to je termín porodu, až děťátko spatří světlo světa a hrdý otec společně s TOP FIGHT zveřejní foto. A teď se jdu 🤮🤢🙈

28
Před 7 měsíci
Pavel Škoda

👍😂

10
Před 7 měsíci

Jestli je to pravda, tak chudák dítě. Takže doufám, že je to jen další pokus se zviditelnit.

„Naklepal mě jako řízek!“ je urážka řízků.

Ta představa mě bude strašit v těch nejhorších nočních můrách, I když v jejím případě ani nevím jestli je to fyzicky možný.

A psát o tom tady mi přijde jako dno dna.

30
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt