Dvojka k pohledání, opravdu se těmto lidem s IQ šumící trávy narodí inteligentní děti!!! Opět přibude hladových krků a čerpání sociálních dávek jen aby nemuseli makat, opravdu pochybuji, že tito lidé mohou a hlavně umí vychovávat děti! Bůh nám pomáhej, výkvět národa bude mít další výkvět národa.
Vůbec nechápu proč je takový článek na serveru který se jmenuje Top Fight ?
To by bylo dno i pro SUPER...
Jdete pryč z boxiku na seznamu.... Bulvár
Kunštárův nejobtížnější, a nejtěšší boj. Být to na ,,koníčka", tak nepřežil.
Se mi trochu udelalo nevolno.
... aj mě.
Který byl ten třetí do trojky co měl silný žaludek se na tu horu sádla vyšplhat ?
A že se to těhotenství vůbec uskutečnilo a povedlo lze považovat za zázrak.I při dobrý vůli si "vlastní akt" nelze představit !
Dnes jsem poprvé v životě zvracel a zároveň se smál .Tohle už mi nedělejte😂
Volovina, volovina, volovina. Pokaždé, když si u myslím, že horší absurdy se už propagovat snad nemohou, tak příjde něco takového. Naše rádoby "západní civilizace" už neexistuje. Možná že je to i dobře, že nás ti všichni divoši do několika generací vyhladí. Snad se za dvěstě nebo třista let civilizují i oni a snad dopadnou lépe než my...
Svatá pravda. Nedá se vůbec předpokládat, co lidé ještě "vymyslí" ...
Představuji si mravence na šišce a musím se smát. A směji se i tomu, že se ta paní cítí stále jako bojovnice. Jako bojovnice, co horko, těžko vleze do klece, tam se svalí a je dobojováno. Pak už jen čeká na 4 poskoky, co ji zvednou.
... a dva "naklepou"... 🤣🤣🤣
Člověku se zvedá kufr jen když o tom čte. Sociálka už připravuje podklady pro dalšího dávkaře.
Spíš už poslali peníze,
aby mělo něco do začátku 😄
Oplodnit tuto nadsamici v jednom není přeci reálné. Tak není divu, že byli dva. A krásná představa, jak asi bude dítě těchto dvou celebrit vypadat a jak vysoké IQ bude mít. Už se těším na červen, tedy snad to je termín porodu, až děťátko spatří světlo světa a hrdý otec společně s TOP FIGHT zveřejní foto. A teď se jdu 🤮🤢🙈
👍😂
Jestli je to pravda, tak chudák dítě. Takže doufám, že je to jen další pokus se zviditelnit.
„Naklepal mě jako řízek!“ je urážka řízků.
Ta představa mě bude strašit v těch nejhorších nočních můrách, I když v jejím případě ani nevím jestli je to fyzicky možný.
A psát o tom tady mi přijde jako dno dna.