Je to nula, nebýt jeho táty tak po něm ani pes neštěkne. Neumí se vyjadřovat a mluví tak rychle, že mu člověk vůbec nerozumí. Měl by navštívit ordinaci logopedie aby ho tam naučili mluvit. Nikdy jsem ho neměla ráda.
Byl jeho táta ten Novotný,jak mu létaly sliny od úst,když se v záchvatech smál svým vlastním rádoby vtípkům.Pak chápu,že zplodil tohle.
Toto jste si vážně zvolili, obyvatelé Řeporyjí ?? Není vám hanba ???
Spíš by se měli Řeporyjští stydět.
Co čekat jiného od hájeného Řeporyjského vepře ze sekty ODS....
Není to tak dávno, co se p. Novotný vyjádřil velmi neuctivě směrem k Arabům, co se týče příbuznosti k lidoopům. Je známo, že tito tvorové mají genom velmi podobný nám, gorilí je s .námi hodný více jak 90%. Když porovnám celkový výraz těla a obličeje na jeho fotografii, na které sedí do půli těla odhalen, s fotografií sedícího bělohřbetého vůdce gorilí tlupy, začínám zastávat názor, že tady příroda, mě z neznámých důvodů několik genů přidala.
Jo kdyby byl boj kdo víc sežere nebo kdo nakecá víc hovadiny ,tak tam by vyhrál.Ale nějaký boj, vždyť se na něho podívejte,samé sádlo,co ten chce dělat.
Už dávno mělo být na úřadech, až po vládu, systemizováno místo fackovacího zástupce. Každý volič, který není spokojen s politikou volených zástupců obce, kraje, státu, by zde, ve fackovací kanceláři mohl vyjádřit svoje námitky. A za mírný poplatek, z něhož by byl provoz kanceláře financován.
Byla by to prevence proti stávkám, demonstracím a střelbě.
Pan Novotný je možná první vlaštovka.
Čím více se mu bude věnovat pozornost, tím více na sebe bude upozorňovat. A protože si zřejmě někoho platí, aby o něm psal, tak se tady potom vedou diskuze na téma jaký je trotl.
do té doby než mu někdo rozbije hubu v přímém přenosu, pak se bude schovavat ... je to zbabělec a hulvát
Nějak mi uniká, jak je možné, že ten člověk je starostou.
Jedna možnost, že je přes svou nevymáchanou ústa schopným politikem.
Ta druhá možnost je tragická : jednooký slepým králem.
Je to poměrně jednoduché, byl zvolen občany.
To byste mohl pochopit i vy.
S touhle figurou, ksichtem a svejma nemožnejma výrokama jseš zralej na ručník už teď.
Reprezentant ODS .