1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To je chudák.Když má za sebou ochranku nebo je zavřený v kanclu sám tak je hrdina,ale jen do chvíle než mu ty dveře kanclu někdo otevře.

37
Před 1 rokem

Že vezme roha se dalo celkem 100% předpokládat.

Tuhle nemotornou nádobu sádla by povalil na zem každý. kdo se umí trochu rvát.

34
Před 1 rokem

...a co s ním🤔 s tlučhubou, až bude "aktuální nebezpečí" zažehnáno,pojede ve svém stylu dál, to, že přiznal srabáctví,na tom vůbec nic nemění,...

23
Před 1 rokem

Člověk ani nepotřebuje věšteckou kouli. Každý ví že Novotný je jen velkohubá zbabělá břečka 😉.

36
Před 1 rokem

Upřímně, čekal od toho čuníka někdo že by snad opravdu nastoupil? Bylo jasný že je to jen tlučhuba co se podělá. A prej ze střechy na trůnu 🤦😂 tenhle tak akorát kanálem.

18
Před 1 rokem

Ubohý troud! Ani slovo neudrží? Nula, nicka, obézní ubožák, navíc synáček svého tatínka, že? Jakou to měl krycí "přezdívku"? Myslím TRAGÉD? Jak trefné?

25
Před 1 rokem

Kdy už toto idividum bude v blázinci,kam nepochybně patří

20
Před 1 rokem
Josef Paus

Já by jsem těm bláznům jeho společnost nepřála.

3
Před 1 rokem

Ve videu z kanceláře starosty Řeporyji kam Bejr dorazil je pěkný svinčík na pracovním stole Novotného. To musi být síla o návštěvních hodinách u starosty. Jak tohle mohou Řeporyjští obcane trpět, to mi rozum nebere.

Opravdu " jednooký slepým králem"

Hanba.

3
Před 1 rokem

Typický chciválek . Bojovník z pozastolu co se boji facky.

31
Před 1 rokem

ODS si nemohla lepšího maskota vybrat než tohoto Novotného. Krásný a výstižný obrázek ODS, který dokonale tuto žumpu popisuje.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt