To je chudák.Když má za sebou ochranku nebo je zavřený v kanclu sám tak je hrdina,ale jen do chvíle než mu ty dveře kanclu někdo otevře.
Že vezme roha se dalo celkem 100% předpokládat.
Tuhle nemotornou nádobu sádla by povalil na zem každý. kdo se umí trochu rvát.
...a co s ním🤔 s tlučhubou, až bude "aktuální nebezpečí" zažehnáno,pojede ve svém stylu dál, to, že přiznal srabáctví,na tom vůbec nic nemění,...
Člověk ani nepotřebuje věšteckou kouli. Každý ví že Novotný je jen velkohubá zbabělá břečka 😉.
Upřímně, čekal od toho čuníka někdo že by snad opravdu nastoupil? Bylo jasný že je to jen tlučhuba co se podělá. A prej ze střechy na trůnu 🤦😂 tenhle tak akorát kanálem.
Ubohý troud! Ani slovo neudrží? Nula, nicka, obézní ubožák, navíc synáček svého tatínka, že? Jakou to měl krycí "přezdívku"? Myslím TRAGÉD? Jak trefné?
Kdy už toto idividum bude v blázinci,kam nepochybně patří
Já by jsem těm bláznům jeho společnost nepřála.
Ve videu z kanceláře starosty Řeporyji kam Bejr dorazil je pěkný svinčík na pracovním stole Novotného. To musi být síla o návštěvních hodinách u starosty. Jak tohle mohou Řeporyjští obcane trpět, to mi rozum nebere.
Opravdu " jednooký slepým králem"
Hanba.
Typický chciválek . Bojovník z pozastolu co se boji facky.
ODS si nemohla lepšího maskota vybrat než tohoto Novotného. Krásný a výstižný obrázek ODS, který dokonale tuto žumpu popisuje.