Já bych ho neposlouchal, je to jenom troll aby měl více shlédnutí a lajků. I negativní komentář mu sype do kapes 🙂 . Znám hodně pracujících a normálních cikánských rodin . A není to chyba jeho chyba ale státu, co není zakázané je dovolené i když možná nemorální. Jenom využívá systém, nic víc.
Nechápu, jak může takový vzorový příklad duševně velmi zaostalého člověka, který by měl dle mého soudu trávit život pod dozorem v nějakém ústavu, dostávat tolik prostoru v médiích? Pokud by to bylo jako odstrašující příklad chápu, ale jinak mi to hlava nebere!
Nebude chyba v bílých kteří takové zákony schválili 😪? Hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere. Lidem to nedochází a vše hodí na cikány a to je opravdu nemusím. Ne proto, že čerpají dávky ale nastavují mi zrcadlo jak jsme my bílý hloupí 😪. Nebylo by lepší tlačit na vládu aby zákony o dávkách upravila 😉?
Je to zajímavé na takové nepracující jsou dávky pořád ale na lidi co célí život pracovali tak na duchod nebude .V EU je zvrácenéj životní standart kdo nepracuje se má dobře kdo pracuje zemře na stará kolena hladí .
To není vina EU, to je vina našich politiků... Když už by s tím někdo chtěl něco dělat, nakonec si proti sobě nepopudí tyto parazity, tak i sluníčkáře... Jsou to totiž potencionální voliči...
I mezi Romy jsou slušní pracující lidé pouze se divím že sociálka posílá takovému to stupidnímu hulvátovi vůbec nějaké peníze nedal bych mu ani vindru jen ať kouká makat a cona to pan Jurečka
A to je ten případ kdy pak lidi berou všechny do jednoho pytle!!! Ostuda nic víc pane Kotlár měl by jste si jednu vrazit ať se trošku proberete a neděláte ostudu slušným lidem!!!
Lidí jsem asi taky rasista🥺, názory tohoto savce se mi notně nelíbí.Jak známo mít u nás jiný než kladný postoj k tomuto jinému druhu jest po zásluze trestáno.Ja se du udat a vy ostatní tiše toleruje.
Ty vole ty jsi ale hegeš na takového opičáka čekali roky než se objeví a hele je tu!! děláš jenom ostudu nic víc .. ne každý cikán dostává takový dávky jako ty tak si přestaň vymýšlet děláš ostudu , právě těm kteří dělají a žiju normální život. ty koště jedno… A jestli bereš tak Bych se s tím určitě nechlubila!
redakci se to koukám nelíbí, tak je baví mazat, ok tak potřetí: SAKRA LIDI, musim se už ozvat, protože to tady furt vyskakuje i když nechci. Přestaňte to do * už číst a rozklikávat. Je to jen dělaný na reklamy, nic se tu nedozvíte, jen vás to naštve a autoři si mnou ruce. Všichni si stěžujou, jaký jsou ostatní ovce, ale vy sem přesně jak ty ovce chodíte, jen vyskočí kotlár, něco nenávistnýho a všichni jak tupci klikaj a jen kvůli tomu to funguje 🤦♂️ proberte se už
Nedávno jsem byla svědkem, že taková rodinka, máma, táta a 20 dcera nakoupili za stravenky, skoro za 3000kc,potom čekali na taxi, aby se neděli chudackove s taskama, nikdo nedělá, znám je.
Jenže takoví neumí hospodsařit s penězi . Za dva dny vše rozfofrují a pak tři týdny brečí ,že nemají peníze. Jsou finančně negranotní a když mají utrací a je jim jedno za co. Nebojte se ,že tak jezdí kadý den. Oni se projedou jen po dávkách.