1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A pak se rozčilují, že je někdo nařkne, že využívají dávky. Každý druhý je invalidní, kšeftař s auty, nebo podnikatel ve stavebnictví. Většinou to jsou ojebávky. Neznám ve svém okolí žádného slušného černokněžníka.

15
Před 1 rokem

No a máte to. To je pořád sociální smír, aby nemuseli krást, aby nepřepadávali a ani pracovat nemusí. Každý cikán je nastaven tak aby aspoň v něčem vykejval s gadžou. Dokud jim budeme dávat oni budou brát. Celé rodiny jsou nastavené na dávky a pracovat nechtějí. Nic neumí. A jejich děti se taky nic neučí. Ale co s nima?

1
Před 1 rokem

Chudáci "normální" Cigáni, když je propagovaná tato nechutná lůza jménem Kotlárovci atd....

21
Před 1 rokem

Chtělo by to nějakého MMA bijce, který by ho v ringu pořádně zřídil. Ale ne KO v prvním kole, pěkně ho zlehka naklepávat, že by ho pak museli dávat dohromady podle fotky.

6
Před 1 rokem

Sociálka nic nedává !!! ta jen bere peníze pracujících a rozdává podobným parazitujícím elementům.

28
Před 1 rokem

Co na to naše vláda v krizi co nemá peníze a musí obírat stále více pracující rodiny aby měla ta takový parazity co se přisají na sociální systém a ještě se veřejně smějí...? No ono je to prostě tím nastavením oni se jen řídí heslem: "blbý kdo dává blbější kdo nebere..."

Před 1 rokem

A kde podle Tebe,pane Kotláre,ta sociálka bere peníze? Asi z tvých daní,že?

9
Před 1 rokem

Primitiv který plácá, aby naštval. Mě je ukradený, ono na něj dojde. Ale já budu pořád ta, která, aby byla hnědá, musí na sluníčko.

13
Před 1 rokem

Já sem teď zápasník a celebrita 😂😂😂to jo tvl 🤦 ty si tak maximálně hloupý pošuk 😂

17
Před 1 rokem

Kotlár je opravdu hlupák a negramota, nemá tu co dělat a lidi to tady žerou. Je ostuda státu, že tyhle lidi podporuje a lidi na sociálních sítích že to žerou. Fraška a cigánská opereta

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt