Nemáte o ničem lepším psát, než tady o tom cigánovy, tak to jste dobrá žumpa web, ten kdo jsem dává takový články by jsi měl nafackovat.
Tak tady by pomohlo vytvořeni nove strany ve složení pan Čunek pan Sládek a pan Okamura 😀😀😀😀
Pamatuju si jak Dr. Sládek vždycky říkal, že první cikánův trestný čin je to, že se narodil...
Když jste blbí, vy bílí a necháte si to líbit, tak vás jednou přejedem.
To by neměli umírat na toluen a piko ve dvaceti. Takhle to nezvládnou. Kromě toho, ty nejsi Ital z Karlína.
To je velký intelektuál 😄 nebýt jeho, ani nevíme jak cikán "funguje"
Učila jsem na učilišti, kam se hlásily i romské děti. Bylo dost takových, co se přihlásily, vyzvedly si potvrzení o studiu a již jsme je neviděli. Ale byli tam i šikovní chlapci a dívky, kteří se nejen vyučili řemeslu, ale vyučili se velice dobře a patřili k nejlepším ve třídě. Malíř pokojů, podlahář, prodavačky, kuchařky... Nebylo takových moc, ale byli. A pak přijde takovýto primitiv a začne se takto předvádět. Jak se mají ti lidé cítit? Jsou slušní, chovají se řádně, pracují, a tohle jim dělá ostudu...
Reklama neprizpusobivych.
Kotláre, měl by jsi to zveřejnit např. na faceboku Romey, nebo podobných. Tam nás všichni "opálení" přesvědčují o opaku.
To, co o většině cikánů víme, řekl beztrestně tento jejich představitel. Bravo...!
JJ, sousedi mají dávky snad i na oblečení a jídlo. Nic nedělají a popíjejí alkohol a kouří balené cigarety. Tu a tam padne nějaký melouch,ale těžce nepravidelně. Hold někdo to má na háku a druhá jako já hákuje až se z něho kouří. Finále je mizerné, já musím vydělat na bydlení a ještě z daní přispívám částečně i sousedům.
Tak se konečně vrátili ---cikáni---furt jen nějací ---rooomové----kdo se v tom potom má vyznat ??
To, že jsou to Romové, to zavedl až Veškrna...
Poslední z žijících komunistů, by mohli poradit, jak tuto menšinu donutit pracovat. Jednoduché.
Proč někdo dává pořád prostor takovému praseti...
Praseti..? Neurážejte to milé a užitečné zvíře..!