1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nemáte o ničem lepším psát, než tady o tom cigánovy, tak to jste dobrá žumpa web, ten kdo jsem dává takový články by jsi měl nafackovat.

5
Před 1 rokem

Tak tady by pomohlo vytvořeni nove strany ve složení pan Čunek pan Sládek a pan Okamura 😀😀😀😀

8
Před 1 rokem
Emil Hodny

Pamatuju si jak Dr. Sládek vždycky říkal, že první cikánův trestný čin je to, že se narodil...

2
Před 1 rokem

Když jste blbí, vy bílí a necháte si to líbit, tak vás jednou přejedem.

6
Před 1 rokem
Zdeněk Vysloužil

To by neměli umírat na toluen a piko ve dvaceti. Takhle to nezvládnou. Kromě toho, ty nejsi Ital z Karlína.

Před 1 rokem

To je velký intelektuál 😄 nebýt jeho, ani nevíme jak cikán "funguje"

2
Před 1 rokem
Miriam Klímová

Učila jsem na učilišti, kam se hlásily i romské děti. Bylo dost takových, co se přihlásily, vyzvedly si potvrzení o studiu a již jsme je neviděli. Ale byli tam i šikovní chlapci a dívky, kteří se nejen vyučili řemeslu, ale vyučili se velice dobře a patřili k nejlepším ve třídě. Malíř pokojů, podlahář, prodavačky, kuchařky... Nebylo takových moc, ale byli. A pak přijde takovýto primitiv a začne se takto předvádět. Jak se mají ti lidé cítit? Jsou slušní, chovají se řádně, pracují, a tohle jim dělá ostudu...

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Reklama neprizpusobivych.

6
Před 1 rokem

Kotláre, měl by jsi to zveřejnit např. na faceboku Romey, nebo podobných. Tam nás všichni "opálení" přesvědčují o opaku.

6
Před 1 rokem

To, co o většině cikánů víme, řekl beztrestně tento jejich představitel. Bravo...!

11
Před 1 rokem
Pavel Muller

JJ, sousedi mají dávky snad i na oblečení a jídlo. Nic nedělají a popíjejí alkohol a kouří balené cigarety. Tu a tam padne nějaký melouch,ale těžce nepravidelně. Hold někdo to má na háku a druhá jako já hákuje až se z něho kouří. Finále je mizerné, já musím vydělat na bydlení a ještě z daní přispívám částečně i sousedům.

2
Před 1 rokem

Tak se konečně vrátili ---cikáni---furt jen nějací ---rooomové----kdo se v tom potom má vyznat ??

5
Před 1 rokem
Ludva Vaněk

To, že jsou to Romové, to zavedl až Veškrna...

2
Před 1 rokem

Poslední z žijících komunistů, by mohli poradit, jak tuto menšinu donutit pracovat. Jednoduché.

7
Před 1 rokem

Proč někdo dává pořád prostor takovému praseti...

15
Před 1 rokem
David Skuta

Praseti..? Neurážejte to milé a užitečné zvíře..!

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt