1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pokud tohle veřejně prohlásí ,měla následovat okamžitá kontrola a odebrání dávek!

Takový statný chlap by neměl dostat ani korunu bez práce!!

Potom se vláda diví ,že jsou pracující lidé naštvaní !!

74
Před 1 rokem
Ladislav Homola

Aspoň se snaží být upřimný 🙂 nebo provokovat mediální zájem, faktem je za chovem chydých je spousta teplých míst ve státní správě .... co by se asi tak s nimi stalo, kdyby jedno krásného dne všich popírači dávek schopní pracova začali něco užitečného dělat?

1
Před 1 rokem

Přesně kvůli těmhle kecům jednou někomu hrábne a oblbne zase hromadu lidí jako jistý pán z Rakouska.

52
Před 1 rokem
Martin Cyrus

Tak že je to vporadku a nebude dělat nic ...žijeme v demokracii a tam je právo odirat stát a ještě se vysmívat všem

57
Před 1 rokem

Tady jde jasně vidět, že je potřeba seškrtat sociální dávky. Při minimální nezaměstnanosti, by po roce neměl mít nikdo nárok na žádnou dávku, pokud minimálně nezametá ulice a nesbírá nedopalky cigaret atd.

12
Před 1 rokem

Ale podle příjmení, předkové pana Kotlára něco užitečného dělali. Sociální dávky jsou amorální, demotivující a pokřivují charakter člověka i celou společnost. Zároveň, pokud o ně žádá vysoký počet z některých menšin, vyvolává to xenofobní náladu a rasizmus. Okamžitě se s tím musí něco udělat, tedy systém úplně předělat ve prospěch pracujících.

141
Před 1 rokem
Jan Hrabal

Neudělá se nic a ani moc dobře nemůže.

11
Před 1 rokem

Hnus, co se u nás děje a je tolerováno! Nic bych bych těm cikánům nedával. Ať táhnou makat, svoloč jedna líná. Tady máme pravdivý obraz toho, JAK si dávek váží, vůbec! jen nás vysávají!

76
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kdyz to rekne cikan,ze obira Cechy,je to v poradku.Kdyz to napisu ja,smaznou me prispevek jako rasisticky.

128
Před 1 rokem
Petr Otáhalík

Nejednou mi byl smazán příspěvek kde jsem napsal že cigáni jsou paraziti

43
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Dobrý den.

Celkově je špatně že se v mediálním prostoru dostává tolik pozornosti tématu MMA. Spousta mladých i malých dětí je bere jako své vzory a ideály. Stupidní výzvy k duelu od kdekoho kdekomu a předvádění se před objektivy by opravdu nemělo být bráno jako standartní forma chování pro mládež. To je můj názor. A konkrétně tento člověk který si z Vás dělá -dobrý den- a nám Romům kteří žijeme neviditelným, normálním životem a lidem kteří se mnoho let aktivně snaží pracovat i pro lepší mediální obraz Romů ,tak ten jedním svým výstupem plným vrcholné idiocie způsobí opravdu jen a jen další komplikace v běžném soužití. Už to je špatné ,že vůbec se k němu vyjadřujeme a obracíme k němu Naší pozornost. Ale nedalo mi to.

Hezký pátek a příjemný víkend.

57
Před 1 rokem
Balrob Balog

Co to zase meleš, každej si může dělat sport jakej chce a nikdo tě nenutí to sledovat, skuhrale

13
Před 1 rokem

Tohle ví všichni a nikdo s tím nechce nic dělat, to, jak jsem komunisty nemusela, tak ti jediní na ně platili. Už mě tohle fakt štve a tenhle to vykřikuje veřejně a snad se s tím ještě chlubí a zase nic.

34
Před 1 rokem

To je fakt, Kotlár. Teď obíráte stát a tím daňové poplatníky. Prašť jako uhoď, akorát že tohle není trestné pro vás, ale stát by měl dostat za uši. Rozhazuje naše peníze.. 😈..

112
Před 1 rokem
Antonie Střelcová

On, jak na něj koukám, je tedy spíše to "prašť"

14
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

A potom že jsou Češi xenofobní. Jsme národ mírumilovný, pomáháme kde to jde. Hlavně že nás pan Kotlár pochválí. Je to jediný Romák, který řekl co si všichni Romové o Češích myslí. Jak to asi vnímají jeho přátelé, kteří nemají takovou podporu od majority.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt