Pokud tohle veřejně prohlásí ,měla následovat okamžitá kontrola a odebrání dávek!
Takový statný chlap by neměl dostat ani korunu bez práce!!
Potom se vláda diví ,že jsou pracující lidé naštvaní !!
Aspoň se snaží být upřimný 🙂 nebo provokovat mediální zájem, faktem je za chovem chydých je spousta teplých míst ve státní správě .... co by se asi tak s nimi stalo, kdyby jedno krásného dne všich popírači dávek schopní pracova začali něco užitečného dělat?
Přesně kvůli těmhle kecům jednou někomu hrábne a oblbne zase hromadu lidí jako jistý pán z Rakouska.
Tak že je to vporadku a nebude dělat nic ...žijeme v demokracii a tam je právo odirat stát a ještě se vysmívat všem
Tady jde jasně vidět, že je potřeba seškrtat sociální dávky. Při minimální nezaměstnanosti, by po roce neměl mít nikdo nárok na žádnou dávku, pokud minimálně nezametá ulice a nesbírá nedopalky cigaret atd.
Ale podle příjmení, předkové pana Kotlára něco užitečného dělali. Sociální dávky jsou amorální, demotivující a pokřivují charakter člověka i celou společnost. Zároveň, pokud o ně žádá vysoký počet z některých menšin, vyvolává to xenofobní náladu a rasizmus. Okamžitě se s tím musí něco udělat, tedy systém úplně předělat ve prospěch pracujících.
Neudělá se nic a ani moc dobře nemůže.
Hnus, co se u nás děje a je tolerováno! Nic bych bych těm cikánům nedával. Ať táhnou makat, svoloč jedna líná. Tady máme pravdivý obraz toho, JAK si dávek váží, vůbec! jen nás vysávají!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Kdyz to rekne cikan,ze obira Cechy,je to v poradku.Kdyz to napisu ja,smaznou me prispevek jako rasisticky.
Nejednou mi byl smazán příspěvek kde jsem napsal že cigáni jsou paraziti
Dobrý den.
Celkově je špatně že se v mediálním prostoru dostává tolik pozornosti tématu MMA. Spousta mladých i malých dětí je bere jako své vzory a ideály. Stupidní výzvy k duelu od kdekoho kdekomu a předvádění se před objektivy by opravdu nemělo být bráno jako standartní forma chování pro mládež. To je můj názor. A konkrétně tento člověk který si z Vás dělá -dobrý den- a nám Romům kteří žijeme neviditelným, normálním životem a lidem kteří se mnoho let aktivně snaží pracovat i pro lepší mediální obraz Romů ,tak ten jedním svým výstupem plným vrcholné idiocie způsobí opravdu jen a jen další komplikace v běžném soužití. Už to je špatné ,že vůbec se k němu vyjadřujeme a obracíme k němu Naší pozornost. Ale nedalo mi to.
Hezký pátek a příjemný víkend.
Co to zase meleš, každej si může dělat sport jakej chce a nikdo tě nenutí to sledovat, skuhrale
Tohle ví všichni a nikdo s tím nechce nic dělat, to, jak jsem komunisty nemusela, tak ti jediní na ně platili. Už mě tohle fakt štve a tenhle to vykřikuje veřejně a snad se s tím ještě chlubí a zase nic.
To je fakt, Kotlár. Teď obíráte stát a tím daňové poplatníky. Prašť jako uhoď, akorát že tohle není trestné pro vás, ale stát by měl dostat za uši. Rozhazuje naše peníze.. 😈..
On, jak na něj koukám, je tedy spíše to "prašť"
A potom že jsou Češi xenofobní. Jsme národ mírumilovný, pomáháme kde to jde. Hlavně že nás pan Kotlár pochválí. Je to jediný Romák, který řekl co si všichni Romové o Češích myslí. Jak to asi vnímají jeho přátelé, kteří nemají takovou podporu od majority.