1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Chlubí se tím že byl v base a skoro je na to hrdý, primitiv. A co se týká jeho minulosti, tak jsem si připadal jako by mi někdo vyprávěl film Leon- lví srdce s Jean-Claude van Dammem v hlavní roli.

18
Před 2 roky

Hnusák nechutnej !

Kdyby jste slyšeli co nahrává na facebook a a k tomu to slyší jeho syn který mu je tak 7.

Kde je sociálka?

Kašlete na něj protože má jinou barvu?

Nebo že se ho bojíte protože seděl za násilnej trestnej čin?

30
Před 2 roky

Jarous měl taky před zápasem velkou hubu, jak Karlose vynesou na nosítkách z klece a nakonec dostal natluceno. Myslím, nebo vím, že budem svědky jednoho velkého Déja vu.

10
Před 2 roky
Tomáš Dufek

Spíše, Déžo neví.

16
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Tomu se říká poslední slova před smrtí 😂.Jako tenhle pašík co má infarkt když jde do schodů si myslí že má nějakou šanci?😂

24
Před 2 roky

NO,obcas je to tak,ze cim vetsi huba,tim vetsi nakladacku dostane.A ze je velkej?Mne prijde hlavne tlustej, takze bude pomalej a taky jde o to,jak umi ustat nejakou tu ranu.A jak si mam overit,ze se mu ve vezeni klaneli vsichni ostatni?Neni panacek trochu moc sebevedomej?

6
Před 2 roky

Tak ted nevim jestli nectu clanek 1. dubna? Tohle by nevymyslel ani Andersen po plnym taliri houbicek. Pocitam ze tenhle blb se vecer dival na vehaesku s vandammem, kdyz se probudil tak mel ruku v nocniku, a potom sel delat tenhle rozhovor.

10
Před 2 roky

Tady tito tlučhubové pohřbívají veškerou úctu, pokoru a disciplínu, která se v bojových sportech učí. Nejhorší je, že dokud to budou lidi sledovat, budou tam takové a ještě horší trosky bez sebereflexe tahat.

14
Před 2 roky

Dopr mám dost zimních s kriminálu a tak ale o tobě jsem nikdy neslyšel tvl konec že se vůbec tím zabejvate tady.... Chudáci kluci co odmalička dřou na sobe a nikdy se takle neprokousou za takové peníze člověku který prohraje bych nedal ani korunu..... Ale příběh jako nemůžu říct k tomu nic já tam u toho nebyl ale to je jak kdy bych já řek že jsem kosmonaut a byl ve vesmíru

1
Před 2 roky

Další tlustý 🐷 co si hraje na zabijáka!

Vůbec nechápu ,proč takový člověk dostává mediální prostor!

A to píšu mírně,kdybych napsal přesně co si myslím ,zase bych dostal Ban....jak je tady dobrým zvykem.

8
Před 2 roky

Tak jako myslím že ta přezdívka i docela mohla sedět. Ten byl taky opožděnej 😂👌🏻 škoda že podobné existence dělají tomuhle sportu a borcům co na to fakt makaj takovou ostudu 👎🏻

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt