Cirkus nýmandů, pro nýmandy, který vedle sportu ani nestál😎nic jiného RedFace není
Když jediná vaše fyzická aktivita je jednou za měsíc si dojít na poštu pro podporu v nezaměstnanosti, tak to v ringu ani jinak vypadat nemůže.
Mě nejde do hlavy, jak si může na dávkách ještě přivydělat v tom cirkusu. Ihned bych mu dávky sebral a jestli má invalidku, tak se stal zázrak.
Víte tyto typy vyžraných lidí , kteří i kdyby chtěli tak díky tomu "nemohou" pracovat jsou určeni sedět v lenošce a nechat se obsluhovat, protože si ani nezaváží tkaničky. Spíše jde o drzost dotyčného , což je ale povahový rys spolu se syndromem chorobné žravosti.. Stát si jej takto vypěstoval..
Z Romů už dneska ani nejde respekt jak dřív. Dřív to byl samej bitkař a dneska už je člověk vidí jen okolo hladových oken, kde se slétají jak mouchy k lehnu a jsou rádi, když si nepobrindají logo značky na prsou 😂
Dlouho mi to nedocházelo, už je to jasný. Vláda a náš systém je vlastně zlikviduje. Mají prachy na tučný jídlo,chlast, cigára a hlavně drogy. A já hloupej jim záviděl. Jen tak dál. Bohužel si na Slovensku na ně Fico došlápne, protože nepracovat a jíst koláče trpět nebude, takže se nasypou k nám. Tady je cikánskej ráj.
Nechápu,že za něco tak trapného někdo vůbec zaplatí.🤦
A ne zrovna málo lidí...
Jestli tenhle žok sádla, stejně jako jemu podobná Droběna, jsou u nás považováni za české zápasníky, nedej bože za celebrity, tak musíme být světu pro smích. A naprosto oprávněně.
..."leží tam jak vyvrženej vorvaň"...
Jak se říká " nikdo z nás tady na světě není zbytečně, když už, tak alespoň jako odstrašující příklad" .. to platí pro tohohle hloupého mastodonta mírou vrchovatou ..
Ten člověk je chorý na hravu.. Jeho největší sportovní úspěch je dojít sám do klece. Až někdo založí organizaci "sežer co uvidíš" tak tam by mohl možná zazářit..!
Aby tam vůbec došel, tak před ním šla nějaká buchta s tácem, plným žrádla.
Komediant nechápu jak může někdo vůbec souhlasit s tím aby vůbec bojoval nebo spíš předváděl komedii vždyť to dělá schválně a plánovaně jen proto aby měl lehce vydělané peníze v tom případě tam může úplně každý nechá si dát jednu ránu a ukončí to proberte se a vykašlete se na něj.