Proboha, proč se na Seznam cpou jen "sporty", ve kterých závodníci mohutně sypou. To platí výrobci anabolik a jiných sr*ček? Je mi z toho na zvracení. Toto má být vzor pro naše děti? Čím víc chemie do sebe dostanu, tím jsem lepší? Když to není kulturistika, tak bojové sporty, kde se zase pro změnu řežou nadopovaní muži a teď i ženy, hlava nehlava.
Je to tím, že ne tyhle články klikáte a algoritmus vám je víc doporučuje.
Ano, svůj život zasvětila tréninku, ale rovněž steroidům, ke kterým se veřejně hlásí! Tribolon, Nandrolon a Testosteron stojí za 50% její "dřiny" a odříkání👎 Takový hezký příklad a vzor pro mladé sportovce....
To jo,jak se bez operace stát mužem 🙂 To by bylo ale na jiné téma,nesouvisející se sportem.
Její fotku jedině na cukr, aby mi na něj nechodila vnoučata. Ale zase jim způsobit takové trauma si nezaslouží. Proboha, jak může někdo něco takového dobrovolně udělat.
Tvl, proč se nám pořád snažíte vnutit fakt, že Mikulec je nádherná žena? Se ženou už na společný snad jen ten orgán a to kdoví jestli 🤦
který orgán máte na mysli ?
Jo taky žasnu, co za neplechu jsou anabolika schopna udělat🤣a ještě víc žasnu nad tím, že se oslavuje fetování, ač se za pěstování kytek v ČR stále zavírá😏
Tak ty smajly nechápu, to je spíš smutné. A je hnus, že ti, kdo ten fet veřejně propagují, jsou oslavováni.
Že by již i AL byl schopen popisu a komentáře 🙂.
Co prosím? Skvělá může být ale nádherná, vždyť vypadá jako muž, do vzhledu ženy má hodně daleko.
Hnusný muž.
Fanoušci žasnou nad neuvěřitelnou proměnou Mikulcové:
Věruš, jste nádherná a skvělá ženská!
A teď vážně......prosím , Věroslav si to zasůouží. 🙂
fanoušci jsou zralí na návštěvu očního oddělení
A já to četla ten nadpis 3x než se mi udělalo špatně a došlo mi to. No fujky článku jsem se nevěnovala aby se mi nepřitížilo. Ale napsat to musím abych se zase srovnala. Svět se v p@@el obrací. Jinak to není možný. 🤦
Nádherná a skvělá...to asi moc ne. A ženská už vůbec ne!