1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Nechápu, proč taková existence dostává tolik mediálního prostoru?

Je tupej jako brusle, nic neumí a vždy když nastoupil k "zápasu" , tak dostal, nebo na sraba odklepal.

V base byl hvězda? 😂😂

Vrátil se a byl jako oukropek a skoro nemluvil. Beztak měl zadnici jako japonskou vlajku 😂 🇯🇵

42
Před 4 měsíci

Vážně stojí tyto nuly za rozhovor?

54
Před 4 měsíci

Byl jsem v krimu hvězda. Uklízel jsem dobrovolně po ostatních......nechápu, že tenhle prvok je ještě vůbec v mediálním prostoru. Dobrý příklad pro mládež 😡😡😡😡

13
Před 4 měsíci

Já si myslím , že on dokázal být dobrý v tom , že si rychle lehnul a otočil se ke zdi.!!! V tom si myslím, že je jediné v čem byl opravdu dobrý. Jinak nevidím nic dalšího. Hrůza o něm číst a poslouchat jak mluví.

4
Před 4 měsíci

Škoda že dostávají prostor lidi kteří v životě nic nedokázali a nikdy nic nedokážou. Umí jen vyhrožovat a dělat ramena. V hlavě nic po těle více tuků jak svalů.

12
Před 4 měsíci

Kotlarove sedí v kriminále všechny generace,je to jedno jestli je to on nebo jeho strejda ,oni se normálně neužívi tato sorta obyvatel ,je ze zvláštní školy nemůžeš zpasit Republiku ,když nic neumíš.

Před 4 měsíci

byl tam za hvězdu, proto mu na rozloučenou vymlátili zuby.....

.....prostě retardovaná jednobuňka

18
Před 4 měsíci
Roman Šindelář

Nechtel držret když měl službu. To se holt mamkám stává.🤣🤣🤣

5
Před 4 měsíci

A vrátil se se zubama v kapse,a hvězda musí nosit šátek.A jak svítí romská hvězda? Něco tak ubohého jako je top fík se fakt nenajde.

8
Před 4 měsíci

Dostat se za alimenty do vězení je u mne ubohost...kolik měl měsíčně platit? 2 ,3,4 ,5 000 měsíčně?A na kolik dětí?

Před 4 měsíci

Já ne chápu seznám že je na tolik zoufale že s takový lidí dělají pomálu hvězdy jednou slovo velký propadák

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt