Nechápu, proč taková existence dostává tolik mediálního prostoru?
Je tupej jako brusle, nic neumí a vždy když nastoupil k "zápasu" , tak dostal, nebo na sraba odklepal.
V base byl hvězda? 😂😂
Vrátil se a byl jako oukropek a skoro nemluvil. Beztak měl zadnici jako japonskou vlajku 😂 🇯🇵
Vážně stojí tyto nuly za rozhovor?
Byl jsem v krimu hvězda. Uklízel jsem dobrovolně po ostatních......nechápu, že tenhle prvok je ještě vůbec v mediálním prostoru. Dobrý příklad pro mládež 😡😡😡😡
Já si myslím , že on dokázal být dobrý v tom , že si rychle lehnul a otočil se ke zdi.!!! V tom si myslím, že je jediné v čem byl opravdu dobrý. Jinak nevidím nic dalšího. Hrůza o něm číst a poslouchat jak mluví.
Škoda že dostávají prostor lidi kteří v životě nic nedokázali a nikdy nic nedokážou. Umí jen vyhrožovat a dělat ramena. V hlavě nic po těle více tuků jak svalů.
Kotlarove sedí v kriminále všechny generace,je to jedno jestli je to on nebo jeho strejda ,oni se normálně neužívi tato sorta obyvatel ,je ze zvláštní školy nemůžeš zpasit Republiku ,když nic neumíš.
byl tam za hvězdu, proto mu na rozloučenou vymlátili zuby.....
.....prostě retardovaná jednobuňka
Nechtel držret když měl službu. To se holt mamkám stává.🤣🤣🤣
A vrátil se se zubama v kapse,a hvězda musí nosit šátek.A jak svítí romská hvězda? Něco tak ubohého jako je top fík se fakt nenajde.
Dostat se za alimenty do vězení je u mne ubohost...kolik měl měsíčně platit? 2 ,3,4 ,5 000 měsíčně?A na kolik dětí?
Já ne chápu seznám že je na tolik zoufale že s takový lidí dělají pomálu hvězdy jednou slovo velký propadák