1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

autor článku byl pět let v umělém spánku? Zapomněli mu asi sdělit, že ta šaškárna s tímhle Hulkem již dávno praskla, a že je to jenom tlusťoch malého vzrůstu a všechny fotky má z Photoshopu ? božebože.....

13
Před 2 roky
Pavel Kuba

to je fór gadžo, tys to nepochopyyl , Kotlar nema premožytele ... ne???

9
Před 2 roky

íránský Hulk je malej bojacnej tlustoch,kterej se nedávno ukázal v ringu, kde ho honil dokola další nouma, kterej neumí boxovat..

vždy má na sobě dlouhy oblečení... je tragedie vidět tyhle fotky a potom realitu...

Před 2 roky

Reálně Kotlar dá na bench jednou 110kg, na to máme videozáznam. Jestli někdy zvedl víc? To nikdo neví a on sám je strašně prolhaný, jako kulturista na steroidech bych mu věřil těch 160-170kg. Íránský tlustý hobit - nevím 70-80? A asi i s tím by měl problém. A teď k Bendovi - benchaři za ČR zvedají 250-350kg, světový rekord je tuším 612,5kg, takže říct o někom, kdo tvrdí, ze zvedal 220, ze je jeden z několika nejsilnějších lidi na světě, je dost těžká neinformovanost a celkem se za mě ztrapnil 😁

3
Před 2 roky

Oba jsou to vypasenci, co nezvednou ani svou váhu. Hromada hnoje.

10
Před 2 roky

Shlédněte některá videa a zjistíte,že je to obyčejný Iránský reklamní degeš.Vůbec nechápu,jak někdo múže propagovat články o tomto bezcenným humanoidským humanohnoji.

2
Eduard Drábik

Autor článku to myslel že srandy ..asi o tom nic nevíš.. kotlar nikdy nedal víc jak 110 kg a to jen jednou a třepal jse jak drahej pes.

Děláš že sebe 🙂 vis co

Před 2 roky

doporučil bych pexeso ... mx 5 párů karet a to by byl zásadní problém ...

4
Před 2 roky

220 na bench? Dobrý fór.. se 150ti mu musí pomáhat .. je to pako vylizany.. až vleze zase na pár vteřin do klece a dostane bombu, půjde zase k zemi..

1
Před 2 roky

Když se tak dívám na oba obrázky, napadá mne jiná otázka: kdo z těch dvou je inteligentnější?

11
Před 2 roky

Oba nestojí za zlámanou grešli. Spráskal by je 18letý klučina co byl aspoň chvíli v ringu.

1
Před 2 roky

Když dělal Kotlár v Kaplici oro technické,tak nepovolil ani nůž na sekačce. A toho druhého jsem v práci nepotkal.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt