Tady Romea vidí přesného zástupce jejich etnika a na takový z našich daní platíme asi 100 neziskovek kde vlastně sedí podobní sosaj peníze a to je vše skutek utek a nikdy to snimi nebude lepší
Více jak sto: Odkaz
No a co, že jsem kradl, to je u nás normální, obhajoval Jan Kotlár své chování
------------------
To my Češu víme už stovky let, ale děkuji za upřímnost:)
A já myslel, že nejhloupejsi je Kotlar
Další mediální hvězda a vzor naší mládeže. Inu sportovec tělem i duší............Sociální sítě jsou asociální a pomáhají v šíření hlouposti.
Cikán který pracuje a chová se jaký každý normální člověk mi nevadí. Ale cikáni tohoto typu němu ani cítit. Kdyni lidé věděli, že každý okres ,dnes kraj má podle počtu cikánů ve svém rezortu určitý balík peněz,ale pozor,jen pro cikány. Nemá na uhlí,dostane,nemá na zimní oblečení pro děti,dostane,školní pomůcky ba i taxi. Jen se o tom nesmí mluvit. No a to mě pak pobaví , když u nás mluví o rasizmu a diskriminaci. Je to zábavné. No a my jak oni říkají gadzove,jsme fakt hloupí. Nebo vy tedy mi ti bílí máme takové výhody?? Fakt úsměvné nebo k pláči? Ani nevím,asi od všeho kousek
Je na to i zvláštní paragraf-snad 101 -nevím přesně-jen pro Romy. Potřebuje ledničku ? Dostane ji atd
Konečně někdo od nich přiznal,že u nich krást,je normální.
Morálka jde dolů v celé společnosti. Úplatky, parazitování na sociálním systému, drogy, krádeže, daňové úniky a podvodná jednání. Na sociálních dávkách neparazitují pouze jejich příjemci, ale především obchodníci s chudobou, tedy tzv šmejdi. Státu daný stav nevadí, ba přímo asi vyhovuje, jak jinak si vysvětlit, že se nesnaží tyto praktiky potírat, tedy kontrolovat a trestat.
Obchodníci s chudobou jak vy říkáte jsou majitelé bytů kteří ubytovávají cikány kteří nedokážou bydlet jak slušní lidé. Když jim zničí za krátký čas celý byt a potažmo dům tak si to kompenzují vyššími nájmy, udělal by jste to samé.
mužete mi říct proč venujete pozornost takovemu YQ -O tím že mu tu davate prostor pro jeho hloupe vylevy škodíte cele menšině romove nejsou kotlar myslím že je to od vas nezodpovedne a ani vam nedochazí co podnecujete možna by neškodilo nechat si kotlara pro sebe a neotiskovat tím padem nepodporovat nenavist proti romum lidi jsou chytlavy a myslím že vaše podporovaní nenavisti je žalovatelne jinymi slovy nechte toho zavčasu
Na stejné úrovni jsou asi taky autoři těchto článů. Pokub budou lidé typu jako jsou vrazi, zloději, tuneláři, kampeliček, podvodníci, zlatokopky, bijci z arény a v hlavě nic, ženské a chlapy z kdejakých pochybných a podvodných soutěží, neplatiči závazků považováni za celebrity a taky dámy co podvádějí stát a myslí si že jsou hérečky a zpěvačka tím že si zkrátí jméno a těmito autory
budou považovaní za celebrity nic se nezmění. Kotlár dělat nebude, a ten zbytek. Hold dnes je považována tato sqvadra a dávána na stejnou rovinu jako třeba prof. Pirk. Protože si ho dovolí někdo nařknout z podvodu a sám je to zloděj. A pak se někdo diví , že lidé mají plné zuby takovýchto individuí.
Celebrity z nich nedělají články, ale lidé, kteří ty články stále dokola čtou a reagují na ně. Tedy i vy.
Sami cikáni by si hop měli srovnat.Dělá jim ostudu. Já sám občas najímám brigádníky a to včetně dvou cikánů. Mají svojí práci a pak si jdou ještě přivydělat. A upřímně říkám, že bych je za jiné nevyměnil.Jasně jde o stavební pomocné práce, ale je na ně spoleh a fakt makají jak málokdo To co oni dokáží za půl dne vykopat by jste nezvládli. A takovým dělá tenhle stupid ostudu! A ani nechápe co je pouliční rvačka...
Jdou si ještě přivydělat? Málo platíš?
Řekl to přesně že je u nich normální krást, lhát a podvádět, pak ze sebe dělají diskriminované chudinky a jsou udiveni proč je nemáme rádi a svádějí to na rasismus.
Zkusil bych se zeptat na Romea.cz, co oni na to. Cik.. Rom s šutrem v ruce není dlazdič, ani kameník, je to Kotlár. Ten obraz navíc evokuje výjevy z prapočátku civilizace... "kdy Homo habilis začal používat nalezené předměty, zejména kameny..."