Nevim ale posledni jeho boj byla kruta porazka a to velmi rychle
Iranskej Kotlar,at se postavi proti sobe,bude to vyrovnany a strasna prca
Přepište dějiny? Další z mnoha debilních titulků.
Hochu tohle je světová megastar s miliony sledujícími. Je k překvapení, že jde do Čech. Zase se o nás bude trochu mluvit. Ať je to jak to je, za tohle si zaslouží RedFace díky.
Kdo pozorně sleduje příběh Íránského Hulka, tomu je už jasné, na co se může připravit.
No,to víme všichni na co se připravit. Dostane přes hubu od prvního zápasníka v Česku. Viděli jsme něco jako box s tím kazachem. A bylo to,jakoby se plácaly malé děti na pískovišti.
Přesně tak viděl jsem ho u nás by ho kde kdo z ulice zmlátil-🙂
😂 Jeho by vypla i moje stará
To že má fůru svalů, že je silný. Například pokud jsou svaly vyhnané dopingem, tak silný být nemusí. A také mě napadlo, podle toho jak vypadá, vždyť nemůže mít žádnou flexibilitu. Dokáže se vůbec hýbat? Do něj se protihráč musí trefit i kdyby nechtěl.
V té první větě mi ještě chybí slovo neznamená. Takže věta měla znít: To že má fůru svalů, neznamená, že je silný.
Cca před rokem jsem viděl jedno jeho video se zápasníkem na jehož jméno si teď nevzpomenu.
Byli domluvení na bezkontaktní machrování před zápasem, přičemž do něj druhý zápasník strčil a Hulk odletěl asi 3 metry a sedl si na zem.
Potom byl ještě další článek, že s ním kamarádi nemluví a rodina se ho po tomto debaklu zřekla, no tak nevím no.
Mě by na budku dal, ale zas nějaký super nejsilnější asi není, když tam předvedl takovéhle fiasko :-)
To bylo s Martynem Fordem
Odkaz
A co Ukrajinské velvyslanectví ? Vydá zase zdejším podržtaškám "závazný pokyn", aby Hulk nesměl do ČR ? Je to přece Íránec a Írán je fuj fuj, protože dodává Rusku Šáhidy, ne ? RaŠukan to přece definoval jasně - tu kolektivní vinu...
Já myslím, že tahle nechutná bytost snad ani nikoho nezajímá.
Tohle trapné stvoření snad nikdo nemůže brát vážně. A my ho sem zveme.
Co to je zas za inteligentní článek. Zanamenal jsem s tímto nemocným mužem jen jeden zápas, a bylo to fiasko. Ten je rád, že unese sam sebe.
Na tom red face tím že bude jen stát se toto eliminuje