1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak v CR je spousta vepřů s pivasem. Alespoň bude mít adekvátního hnojivého soupeře.

12
Před 1 rokem

Je to ohromná bečka sádla,je nemotorný ,nepohyblivý,šikovný boreček,když udeří na správné místečko a silny Hulk na něho nedosáhne,tak se bečka sádla svalí a zvedat ho budou heverem.

10
Před 1 rokem

Přepište dějiny. Skoro 200 kilo? A co ten další magor s těmi 10 kabáty, co má údajně 430 kilo? Pak je tu ještě kapitán DEMO.

14
Před 1 rokem
Josef Citovský

Dobře Ty 🙂 :)

Před 1 rokem

Tenhle chlap by mel jit pořádně makat nekam do dolů ale to by musel zhubnout ..osobne jsem korpulentní ale tojle je vyzrany a sval nikde snad ani v kalhotech :(

5
Před 1 rokem
Erika Weber

Tak jsem dokonce zjistila, že svaly nemá. Je to photoshop. V reálu je to bečka sádla 🤣🤦🏻‍♀️

3
Před 1 rokem

Jako upřímně na tohle si pořídím lístek. Hulk je fenomém, i když z hlediska bizáru. Ale chci naživo vidět jak nosí neviditelné melouny v podpaží a jak tu vypne nějakého Kotlárovce

2
Před 1 rokem

Tomu by dal do huby obyčejný kluk s ulice u nás viděl jsem jeho zápas neumí nic jenom se vytahovat a chlubit a oblbovat svoje fanoušky -🙂

1
Před 1 rokem

Tipuji, že jeho soupeř bude nejsilnější český nepřizpůsobivý muž na sociálních dávkách. Světový souboj.

16
Před 1 rokem

Tak s tímdle šaškem půjdu klíďo do ringu i já. A myslím to vážně. je to prase bez mozku a navíc neumí nic. a styl ať si klidně vybere.

9
Před 1 rokem

Soupeři už teď nemají šanci udržet se smíchy na nohou. To tam zase bude pobihat a mávat rukama, jako když se snaží odehnat vosu.

13
Před 1 rokem

Může děkovat fotoshopu,bez něj by byl nula,i když po face tu face s Fordem,je už škoda se o něm vůbec vážně bavit.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt