1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nevim ale posledni jeho boj byla kruta porazka a to velmi rychle

2
Před 1 rokem

Iranskej Kotlar,at se postavi proti sobe,bude to vyrovnany a strasna prca

14
Před 1 rokem

Přepište dějiny? Další z mnoha debilních titulků.

29
Před 1 rokem
Václav Kočka

Hochu tohle je světová megastar s miliony sledujícími. Je k překvapení, že jde do Čech. Zase se o nás bude trochu mluvit. Ať je to jak to je, za tohle si zaslouží RedFace díky.

31
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

Kdo pozorně sleduje příběh Íránského Hulka, tomu je už jasné, na co se může připravit.

No,to víme všichni na co se připravit. Dostane přes hubu od prvního zápasníka v Česku. Viděli jsme něco jako box s tím kazachem. A bylo to,jakoby se plácaly malé děti na pískovišti.

16
Před 1 rokem
Svatopluk Fiedor

Přesně tak viděl jsem ho u nás by ho kde kdo z ulice zmlátil-🙂

3
Před 1 rokem

😂 Jeho by vypla i moje stará

14
Před 1 rokem

To že má fůru svalů, že je silný. Například pokud jsou svaly vyhnané dopingem, tak silný být nemusí. A také mě napadlo, podle toho jak vypadá, vždyť nemůže mít žádnou flexibilitu. Dokáže se vůbec hýbat? Do něj se protihráč musí trefit i kdyby nechtěl.

2
Před 1 rokem
Katka Antlová

V té první větě mi ještě chybí slovo neznamená. Takže věta měla znít: To že má fůru svalů, neznamená, že je silný.

Před 1 rokem

Cca před rokem jsem viděl jedno jeho video se zápasníkem na jehož jméno si teď nevzpomenu.

Byli domluvení na bezkontaktní machrování před zápasem, přičemž do něj druhý zápasník strčil a Hulk odletěl asi 3 metry a sedl si na zem.

Potom byl ještě další článek, že s ním kamarádi nemluví a rodina se ho po tomto debaklu zřekla, no tak nevím no.

Mě by na budku dal, ale zas nějaký super nejsilnější asi není, když tam předvedl takovéhle fiasko :-)

5
Před 1 rokem
Michal Krátký

To bylo s Martynem Fordem

Odkaz

www.kaocko.cz
Íránský Hulk se zhroutil. Před bitvou s Fordem se ho zřekli už i vlastní rodiče
Pokud by o výsledku jeho střetu s britským hercem měla rozhodnout čistě jenom psychika, pak by nejspíš prohrál ještě před ringem. V tuhle chvíli zcela
Před 1 rokem

A co Ukrajinské velvyslanectví ? Vydá zase zdejším podržtaškám "závazný pokyn", aby Hulk nesměl do ČR ? Je to přece Íránec a Írán je fuj fuj, protože dodává Rusku Šáhidy, ne ? RaŠukan to přece definoval jasně - tu kolektivní vinu...

22
Před 1 rokem
Zdeněk Štipl

Já myslím, že tahle nechutná bytost snad ani nikoho nezajímá.

9
Před 1 rokem

Tohle trapné stvoření snad nikdo nemůže brát vážně. A my ho sem zveme.

12
Před 1 rokem

Co to je zas za inteligentní článek. Zanamenal jsem s tímto nemocným mužem jen jeden zápas, a bylo to fiasko. Ten je rád, že unese sam sebe.

21
Před 1 rokem
Jaroslav Kornel

Na tom red face tím že bude jen stát se toto eliminuje

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt