Bože do čeho jsi to duši dal.
Jo chápu. To je zcela určitě dobrovolná dohoda ke spokojenost všech zúčastněných.. Jen slečnu nechápu, proč s takovým pablbem je..
protože má prachy. Proč asi :)
NO , tak takhle by se mnou mohl zkusit někdo jednat. Okamžitě bych ho opustila, a mohl by být krásný jako anděl a bohatý až bůh ví kam, pokud někoho miluji, nemám chuť být s někým jiným a pokud to má pán jinak ....bez problémů. Odcházím tam, kde budu ta jediná vyjímečná a milovaná. Seznam, kde jsem bůh ví na kterém místě, nepotřebuji. A takového muže už vůbec ne.
Jak může být někdo tak hloupý a nechat si tak s*át na hlavu? Tohle mi říct můj chlap, tak ho kopnu někam. A on je dobře namyšlený idiot.
Jasně, ale po tom co to dořekne jí dá kufřík s dvěma míčema a vše je najednou ok. Klasika :D
A až se nedej bože při své kariéře zraní tak, že v ní už nebude moci pokračovat a většinu svých peněz, dá do své léčby aby svůj stav co nejvíce stabilizoval. Tak pak jeho královna ho ihned vymění za jiný model, protože on jejich vztah degradoval na pouhou obchodní dohodu poskytování jistých služeb za úplatu, na dobu určitou. Pak bude čučet jak indián na baterku.
Přemýšlím kdo z nich je víc v h*jzlu.. Jestli jednobunecny bouchač v planktonové váze nebo buchta co si nechá zacpat pusu penězi a luxusem a toleruje něco takového. Láska jak trám
Jak výstižně napsáno 🙂
Není to náhodou psychické týrání? I když s tím souhlasí, tak pořád mi to tak přijde. Asi není moc normální někoho někde držet, i když s tím souhlasí nebo to je zlatá klícka.
On je debilni a ona husa.
To je blb. 🤦🏼♀️
Když může on, tak proč nemůže i ona?!
Prý alfa samec jen kvůli tomu, že vydělává peníze. V této době jsou tohle jen kecy, fakt 🤦🏼♀️😂😂😂
Tak pokud vypadá alfasamec, jako reklama na hlad k tomu ještě na tripu, tak to potěš.Jen by mě zajímalo, jak vysoké má dotyčný vzdělání....pokud vůbec nějaké má....
Chjoooo, k čemu jsou jí ty dárky a peníze, když si je nemůže ani užít. Venku. S kamarádkami/ kamarády. Sedět doma je snad ještě horší, než nemít peníze ... Ale třeba šetří, a pak bohatá zdrhne. To zase není tak špatný plán ... :-D