Asi chtěl říct znásilním. Normální žena by podle mě s tím hnusákem dobrovolně pohlavní styk neměla.
Jako by ty jsi byl extra krasavec ,ale jo pro geye určitě.
Tupoun, co už k tomu dodat. Proto i jeho soukmenovci nikdy výrazně neuspěli ve sportu. Fyzička, talent, ale v hlavě nakaleno, disciplína 0, agresivní i mimo sportovní kolbiště. Asi tak.....
Když se Vašek stal mistrem světa žádný ohlas na jeho osobu nebyl. Když vyhráva také ne. Jednou úložné a vy hned máte plnou hubu keců. Že jste ho ne opěvovali právě v době ,když se stal mistrem, spíše vás to štvalo neboť vyhrál přeci černej cigán a Toby nechcete proč by cigán měl být mistrem světě ,že ? Byly jste s toho v šoku jenže jak hejtit mistra to přeci nejde tak jste raději mlčeli zrovna tak i média ,ale Vašek ulitnul a to je pro čechačky ohromná senzace, hned a okamžitě kecy ve stylu co chcete od černé huby, už jste někdy viděli cigána aby byl slušný a spousty tisíců keců na jeho osobu jako by jste čekali na jeho úlet. Tak ono se zbytečně ve světě nemluví ,že Češi jsou nejhorší národ ve světě co se rasismu týče. Tam jsou Češi na prvním místě. Je mi z vás na 🤮
"Sportovec", který v sobě nemá špetku slušnosti a pokory nebude nikdy dobrý a uznávaný. Třeba na to časem možná příjde, ale momentálně všechno co jsi doposud dokázal jsi smazal svým hloupým chováním.
Sám říkal někde v rozhovoru pár týdnů zpět že nám ukáže špinavího cigána.No,co řekl doručil.Padá dolů.Aby si to místo s Keitou nedával na pankráci s Mavarem.
....co chcete od duté hlavy, já nechápu, že se na ty bitky vůbec někdo dívá....,ale někoho to asi rajcuje......
Mě by zajímalo co rajcuje tebe, že by pořádný 25 cm v rozkroku? Nevěřím ,proč nevěřím? Jednoduchý, když se ženy serou do takového sportu ,kde teče krev a komentujou to co si pak o takové ženě myslet. Že si raději nemlcela.
Vašíčku to jsi nás překvapil,my jsme si mysleli,že jsi na kluky.
Tvl.... to je dobrej pacient
je to ubožák......ukázal jaký je to degeš
Ubožák sivák...