1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Nějak mi tady chybí argument, že za to může Babiš.Ten ale svůj plat věnoval charitě.Tak ať tak Fiala a spol učiní totéž.

36
Před 2 roky

Místo obhajoby,že je to tak nastavené se těch peněz vzdejte, ale to u vás nehrozí,prach jsou u vás až na 1. místě.

Před 2 roky

aha, takže když to znatelně nezatíží rozpočet tak proč by si nepřidali že? A co takhle morální hledisko? O tom bohužel umí pouze vyprávět a ordinovat rozumy druhým...

89
Před 2 roky

Jen si páni politici přidávejte. Čím víc, tím líp. Snad už všem, i těm co vás volili, konečně dojde co jste za nenažranou a zbytečnou pakáž a vymetou vás z vašich teplých místeček.

29
Před 2 roky
Vladimír Bechyně

Přece nepůjdou o žebrácké holi. Při takové inflaci.

6
Před 2 roky

Vláda v čele Heriho potra Fiali jsou darebáci a okrádají lidi ČR po zásluze budou potrestáni doufám a přeji si to!

95
Před 2 roky

Lumpové.Oni mají málo.Je to nová šlechta s dělnickým původem.Nezajímá je jak se žije v podzámčí,voliči je zajímaji pouze před volbami,pak na ně zapominají.Zkracují mateřskou aby oni si mohli přidat.Zrušit zbytečný senát,za každou absenci ve sněmovně krátit plat,zrušit náhrady k platu,zavézt odvolatelnost politiků.

91
Před 2 roky

Jste obyčejný nenažraný hovada. Za to vaše nicnedělání chcete peníze?Běžte za roh a kopněte se do hlavy ať se vám tam rozsvítí.

17
Před 2 roky

Chro chro chro, co mě tu otravujete. Přece mě nebudete diktovat kdy si mám a nemám zvýšit plat lůzo nemajetná z ulice. 120 000 to je nějaký plat? To má kdejaký soudce a tomu se zvýší taky. Ale já jsem poslanec výkvět národa. Nelžu nekradu a pracuji jen pro lidi. A taky jim pomáhám. Nevím teda k čemu, ale pomáhám. Tak už tu nezáviďte.

38
Před 2 roky

Důchodcům pracujícím maminkám na mateřské a lidem co přišli o práci pobírající dávku v nezaměstnaní ubírat a nám přidávat nesmyslně,my jsme přeci ELITA NÁRODA

36

Naše UK vláda,jedna huba,jedna řiť a přece to pravda není..musí si přidat.Jejich rodiny by bez dalšího přidání neměly co do hrnce.Tak se vy hlupáci dole snažte,ať máme pořád plná koryta.A ten mňauklej Křeček ten se jako poradce poved,lepšího už nenajdete!!!

18
Před 2 roky
Jaroslava Štěpánková

Proč by si nepřidávali, když ti hlupáci dole je zase zvolí !

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt