1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Lide chtely zmenu tak ji maji.Tato vlada na lidi kasle a kaslat bude.

67
Před 2 roky
Fanda Janda

Jak na které, naši neprizpusobivi se mají krásně i bez přiložení rukou k práci a pro migranty taky dělají co jim na očích vidí.

9
Před 2 roky

Za stav naší země by se jim měli platy snížit,a to rapidně!!!Tak kdby pracoval obyčejný zaměstnanec,tak letí!!!!

13
Před 2 roky

Z lidí udělali žebrotu,a sami si užívají nadstandart.Ono to ale nejde donekonečna.Něco už se stát ale musí.Je to k pláči.

8
Před 2 roky

Fialo že ti není hanba ty až skončíš v politice budeš mít strach vyjít mezi obyčejné lidi .Za to jak se chováš ty k nim .Já tě potkat napliji ti do ksichtu .jsi proradný darebák .. Ještě by mě zajímalo co se pořídilo za ty miliony pro Barmu .Toto je podnět pro policii.Na Babiše ukazuješ sám kradeš .Co se za ty peníze těm ženám koupilo????.Tvůj synek je určitě dobře uložil že??,.TO je tak zloděj křičí chytněte zloděje .Fiala je PARAZIT SPOLEĆNOSTI.

7
Před 2 roky

Jsou, byli a budou to jen a jen nenazrany prasata ktery maj hrosi kuzi a mysli jen na sebe a sve zname! Jak dlouho to jeste budeme snaset? Pojdme vzit klacky a vyhnat je z tech jejich nakradenych palacu!

56

Začínám mít čím dál větší pocit, že za vším stojí důchodci a nesmím zapomenout samozřejmě na Babiše, takže nejraději by tyto lidi smazali z povrchu zemského,co to máme ve vládě za bezpáteřní plže,to snad není možné 🤔🙄

29
Před 2 roky

je vidět ,že této vládě nejde vůbec o lidi ,ale o sebe politickou sebranku , národ se má čím dal hůř a oni si chtějí přidat ,to je neskutečná politická nenažranost a k tomu ještě ta situace s Ukrajinou. Fiala se chová jak smyslu zbavený ,vidí se snad guvernérem na Ukrajině tak když tam chce šup tam sním.

5
Před 2 roky
Roman Vostatek

No nechte byt dvakrát tam byl,asi si prohlížel,nebo vybíral flek.

1
Před 2 roky

Chápu, že politici busoui říkat že to navýšení nechtějí, ale zákon je zákon. Tak ten zákon změňte. Nebo se udavte.

SPOLU to tu dokradem.

97
Před 2 roky

Tak oni je mají chudačci zmrazený už dva roky. Ostatní lidi je mají zmražený celej život. Tak můj postup je nasledovný, budu dělat všechno pro to abych těm dobytkům na daních nich neplatil. Investice do firmy a koupě všeho co se do firmy dá koupit a odepsat. Pochopil jsem jejich styl vládnutí a okrádání. To tu ještě nebylo.

4
Před 2 roky

Důchodcům se změnit zákon chystají, ale svůj nezmění - chudáčci hladoví.Oni jsou někdo a nejsou tu po lidi- prohlásila černá mamba

95
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt