1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Je to peknej supak a do duchodu ve stovce.Vem si tu vykulenou Pekarovou,skolaka s batohem a toho co se mu mlzej brejle,proto vysila signaly,ale nic nevidi.Aspon za komunistu byly socialni jistoy,kazdy musel mit praci.Vsichni nejsou spatni.To je proty narozene po roce 1989.

24
Před 2 roky
Radek Bartejs

No jak se to vezme . Hlavně je to černoprdelník , tedy jeden z té partaje , která si s komunistamanáramně rozuměla v národní frontě . Ale oni si rozumějí s každým , nejen s komunisty ale i se Sudeťáky .

11
Před 2 roky

Pane Jurčka.. a vám "postavit šibenice".. jen aby ste s tím počítal... hrajete si na hrdiny a pritom ste naprosté nuly... až začnete u sebe, pak to bude v pořádku.

32
Před 2 roky
Pavel Oujezdský

Teď před chvílí jsem četl , že i díky Jurečkovi a snad právě kvůli Jurečkovi , republika přišla během chvilky o třicet miliard korun .

12

Snížení nadstandartních důchodů u funkcionářů zkrachovalého komunistického režimu je naprosto v pořádku, peníze od těchto soudruhů ale musí být použity pro navýšení důchodů ostatních důchodců, kteří pro bývalý režim dřeli jako koně a nyní jsou směšně nízké !

11
Před 2 roky
Stanislav Řečník

Je potřeba začít dělat seznamy dnes nadstandardně ohodnocených politiků, soudců, ministrů s náměstky a některých dalších. Třeba se to v budoucnu hodí pro opětné snižování důchodů.

2
Před 2 roky

Ale , kde jsou ty skartované záznamy? Které nechalo OF včela s. Vaškama zlikvidovat?

A jak budou krácení nadstandardně odměňování politici po 89?

13
Před 2 roky

Jak vyberou ty tři tisíce? Před revolucí u nás ve straně byly málem dva milióny lidí. Pro mne byli nejhorší ti mladí vyčůraní kandidáti strany na konci devadesátých let. Jak to udělají s těmi, co žijí na Slovensku? Ti se tomu nejspíš vyhnou. Tomu se říká rovnost před zajonem

7
Před 2 roky

Za jakého režimu se vyučil a vystudoval , jestli se to tak dá napsat. Zajímalo by mě kdo to platil, že může takto plácat. At si zamete před svým prahem i s celou vládou. Hanba plit. Je to hnus. Už by se lidi měli konečně vzpamatovat. Dokud nebude v Praze a jiných větších městech zle, tak se nebude nic dít.

Před 2 roky

Byvalym komousskym funkcionarum duchod minimální.

22
Před 2 roky

Já bych začal u Vás ve sněmovně.Darmožrouti

33
Před 2 roky

Kolik komousu je ve vládě tam by měl začít berou peníze za nic

13
Před 2 roky
Pavel Randáček

Ani jeden. Proč všichni lžete, jako váš vůdce, komunistický zločinec a estébák Bureš?

10
Před 2 roky

Kolik strhnou kandidátovi na prezidenta soudruhu Pavlovi?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt