Je to peknej supak a do duchodu ve stovce.Vem si tu vykulenou Pekarovou,skolaka s batohem a toho co se mu mlzej brejle,proto vysila signaly,ale nic nevidi.Aspon za komunistu byly socialni jistoy,kazdy musel mit praci.Vsichni nejsou spatni.To je proty narozene po roce 1989.
No jak se to vezme . Hlavně je to černoprdelník , tedy jeden z té partaje , která si s komunistamanáramně rozuměla v národní frontě . Ale oni si rozumějí s každým , nejen s komunisty ale i se Sudeťáky .
Pane Jurčka.. a vám "postavit šibenice".. jen aby ste s tím počítal... hrajete si na hrdiny a pritom ste naprosté nuly... až začnete u sebe, pak to bude v pořádku.
Teď před chvílí jsem četl , že i díky Jurečkovi a snad právě kvůli Jurečkovi , republika přišla během chvilky o třicet miliard korun .
Snížení nadstandartních důchodů u funkcionářů zkrachovalého komunistického režimu je naprosto v pořádku, peníze od těchto soudruhů ale musí být použity pro navýšení důchodů ostatních důchodců, kteří pro bývalý režim dřeli jako koně a nyní jsou směšně nízké !
Je potřeba začít dělat seznamy dnes nadstandardně ohodnocených politiků, soudců, ministrů s náměstky a některých dalších. Třeba se to v budoucnu hodí pro opětné snižování důchodů.
Ale , kde jsou ty skartované záznamy? Které nechalo OF včela s. Vaškama zlikvidovat?
A jak budou krácení nadstandardně odměňování politici po 89?
Jak vyberou ty tři tisíce? Před revolucí u nás ve straně byly málem dva milióny lidí. Pro mne byli nejhorší ti mladí vyčůraní kandidáti strany na konci devadesátých let. Jak to udělají s těmi, co žijí na Slovensku? Ti se tomu nejspíš vyhnou. Tomu se říká rovnost před zajonem
Za jakého režimu se vyučil a vystudoval , jestli se to tak dá napsat. Zajímalo by mě kdo to platil, že může takto plácat. At si zamete před svým prahem i s celou vládou. Hanba plit. Je to hnus. Už by se lidi měli konečně vzpamatovat. Dokud nebude v Praze a jiných větších městech zle, tak se nebude nic dít.
Byvalym komousskym funkcionarum duchod minimální.
Já bych začal u Vás ve sněmovně.Darmožrouti
Kolik komousu je ve vládě tam by měl začít berou peníze za nic
Ani jeden. Proč všichni lžete, jako váš vůdce, komunistický zločinec a estébák Bureš?
Kolik strhnou kandidátovi na prezidenta soudruhu Pavlovi?