V Americe není tak štědrý sociální systém jako v EU. Dávno jsou pryč časy, kdy byli senioři odsunuti do starého studeného důchoďáku na zámku. Dnes máme hustou síť velmi dobře vybavených domů s pečovatelskou službou za přijatelné peníze. Akorát je škoda, že mnoho seniorů si přesto myslí, že za minulého režimu bylo líp...
A proto se jich chtějí pofidernim očkováním zabavit! Jasně se ví , že chtějí obnovu obyvatelstva,aby nemuseli vyplácet důchody lidem co celý život dřeli na tzv.kapitalisty a vládu a lidí co národů jenom škodí, protože jim moc a peníze zatemnili mozek a empatie a demokracie u nich neexistuje! Pouze vykořisťování slabších a bezmocných styďte se!!!!
Průměrný důchod? I kdy to tak bylo, spolu s důchodem se zvyšují ceny všeho
A dávat navíc dennè 1oo kč, tj 36500 za rok? Navic k placení hotelu se snidaní. A co další jidlo? Možná to platí pro USA, nevím, ale u nás je kvalitní domov důchodců pro nebohaté důchodce s komplexní péčí asi lepši, tedy po finanční stránce. A pro bohaté důchodce jsou dražší pensiony. Článek je nesmysl
Ale já vím o bezvadném bydlení pro důchodce za hubičku! Stačí udělat pořádný zločin a máte zajištěn pobyt se stravou, o jakém se nám důchodcům může jenom zdát. A věřím, že v tom chládku je větší teplo, než má leckterý důchodce. Ale vlastní zkušenost nemám.
Pana Dupláka, který tento naprostý nesmysl a blábol ze sebe vypotil, bych štando péde poslala tak na 14 dnů do domova pro seniory nebo domu s pečovatelskou službou, aby věděl a poznal jak nemocní a postižení lidé tam žijí. Jak potřebují speciální stravu, ošetřování, medikaci. Už vidím hotelový personál, jak se denně za tu "100,-- "dýška mohou s pomocí nemocným a postiženým seniorům přetrhnout. Pokud by p. Duplák opravdu žil v realitě, neprovokoval by takovou blbostí. Je k neuvěření, k čemu jsou schopni se dnešní pisálkové snížit a zdegradovat tak za prvé sebe samotné a za druhé rádoby "novinařinu". Divím se tomuto serveru, že něco tak dementního je vůbec ochoten zveřejnit.
Přesně tak, není dlouho, co vyšel podobný článek, který lákal seniory na přestěhování na výletní loď, tak teď opravdu nevím, co si vybrat?!
Nevím, jak bude hotelový personál starému člověku vyměňovat plínky, vodit ho na procházky ( spíš vozit) , zajišťovat zdravotní péči, prát prádlo....protože každý důchodce, který tohle nepotřebuje raději zůstává doma, a v našich pidmínkách se, pokud he aspoň trochu soběstačný, do domova důchodců nedostane. Nechápu, co dělá chlap v 67 v domově fůchodců. To v Americe a často i u nás ještě pracuje. Zase hloupost.
Znám babču, která to přesně takhle udělala a bydlí na důchod v hotelu - ne v žádné ubytovně, ale v normálním hezkém hotelu. Má každé ráno snídani a všechny služby k dispozici. Platí za den 350 Kč, normálně je tam cena pokoje na jednu noc 900 Kč. Důchod má cca 18 tisíc.
Sdělte nám ještě něco konkrétniho: Jméno hotelu, umísténí, kategorii, telefon, email jsou to nejmenší, co byste nám měl prozradit. Určitě se najde řada dalších důchodcům, kteří by se tam rádi chtěli ubytovat a hotel tak zachránit např. před katastrofou způsobenou energetickou krizí. Té babče, o které nám tak pěkně píšete, předejte prosím mou gratulaci k takovému ternu, tedy je-li to všechno, co píšete, pravda.
Jsem v šoku, jak si my důchodci žijem. Mohl by pro mne autor článku najít takový hotel? pokud možno s plnou penzí, protože snídaně mi nebude stačit. Podotýkám, že nedosahuju průměrného důchodu, ale těším se až budu brát těch 20000,- a budu se válet ve velnes.
Jsem c důchodu a je to po škole druhé nejlepsí období života. Všechno můzu a nic nemusím. A aby nedošlo k záměně. Nic jsem nerestituoval a ani nepodnikal. Celý život jsem byl zaměstnanec
Mám nadprůměrný důchod a půjdu do toho, ale zatím jsem soběstačná, tak ještě počkám. 😀
To se mate
Píšete bludy a úmyslně štvete (ješťě) pracující proti důchodcům. Při důchodu 20.000 si žít jako boháč v hotelu.... Opravdu si myslíte, že jsou lidé padlí na hlavu a všechno vàm sežerou?
Máte všichni dojem, že v domově důchodců žijí úplně soběstační klienti, kteří by mohli vyměnit pobyt v domově za hotel i kdyby na to měli??? Fakt??? 🤦🤦
Přesně blábol pisálka
Dobrý blábol, to naše seniory pouze nadzvednevy šašci.