1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

V Americe není tak štědrý sociální systém jako v EU. Dávno jsou pryč časy, kdy byli senioři odsunuti do starého studeného důchoďáku na zámku. Dnes máme hustou síť velmi dobře vybavených domů s pečovatelskou službou za přijatelné peníze. Akorát je škoda, že mnoho seniorů si přesto myslí, že za minulého režimu bylo líp...

31
Před 2 roky
Marta Hánová

A proto se jich chtějí pofidernim očkováním zabavit! Jasně se ví , že chtějí obnovu obyvatelstva,aby nemuseli vyplácet důchody lidem co celý život dřeli na tzv.kapitalisty a vládu a lidí co národů jenom škodí, protože jim moc a peníze zatemnili mozek a empatie a demokracie u nich neexistuje! Pouze vykořisťování slabších a bezmocných styďte se!!!!

18
Před 2 roky

Průměrný důchod? I kdy to tak bylo, spolu s důchodem se zvyšují ceny všeho

A dávat navíc dennè 1oo kč, tj 36500 za rok? Navic k placení hotelu se snidaní. A co další jidlo? Možná to platí pro USA, nevím, ale u nás je kvalitní domov důchodců pro nebohaté důchodce s komplexní péčí asi lepši, tedy po finanční stránce. A pro bohaté důchodce jsou dražší pensiony. Článek je nesmysl

53
Před 2 roky
Marie Mackerlová

Ale já vím o bezvadném bydlení pro důchodce za hubičku! Stačí udělat pořádný zločin a máte zajištěn pobyt se stravou, o jakém se nám důchodcům může jenom zdát. A věřím, že v tom chládku je větší teplo, než má leckterý důchodce. Ale vlastní zkušenost nemám.

8
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Pana Dupláka, který tento naprostý nesmysl a blábol ze sebe vypotil, bych štando péde poslala tak na 14 dnů do domova pro seniory nebo domu s pečovatelskou službou, aby věděl a poznal jak nemocní a postižení lidé tam žijí. Jak potřebují speciální stravu, ošetřování, medikaci. Už vidím hotelový personál, jak se denně za tu "100,-- "dýška mohou s pomocí nemocným a postiženým seniorům přetrhnout. Pokud by p. Duplák opravdu žil v realitě, neprovokoval by takovou blbostí. Je k neuvěření, k čemu jsou schopni se dnešní pisálkové snížit a zdegradovat tak za prvé sebe samotné a za druhé rádoby "novinařinu". Divím se tomuto serveru, že něco tak dementního je vůbec ochoten zveřejnit.

25
Před 2 roky
Světla Wosková

Přesně tak, není dlouho, co vyšel podobný článek, který lákal seniory na přestěhování na výletní loď, tak teď opravdu nevím, co si vybrat?!

6
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Nevím, jak bude hotelový personál starému člověku vyměňovat plínky, vodit ho na procházky ( spíš vozit) , zajišťovat zdravotní péči, prát prádlo....protože každý důchodce, který tohle nepotřebuje raději zůstává doma, a v našich pidmínkách se, pokud he aspoň trochu soběstačný, do domova důchodců nedostane. Nechápu, co dělá chlap v 67 v domově fůchodců. To v Americe a často i u nás ještě pracuje. Zase hloupost.

39
Před 2 roky

Znám babču, která to přesně takhle udělala a bydlí na důchod v hotelu - ne v žádné ubytovně, ale v normálním hezkém hotelu. Má každé ráno snídani a všechny služby k dispozici. Platí za den 350 Kč, normálně je tam cena pokoje na jednu noc 900 Kč. Důchod má cca 18 tisíc.

14
Před 2 roky
Jiří Doležal

Sdělte nám ještě něco konkrétniho: Jméno hotelu, umísténí, kategorii, telefon, email jsou to nejmenší, co byste nám měl prozradit. Určitě se najde řada dalších důchodcům, kteří by se tam rádi chtěli ubytovat a hotel tak zachránit např. před katastrofou způsobenou energetickou krizí. Té babče, o které nám tak pěkně píšete, předejte prosím mou gratulaci k takovému ternu, tedy je-li to všechno, co píšete, pravda.

23
Před 2 roky

Jsem v šoku, jak si my důchodci žijem. Mohl by pro mne autor článku najít takový hotel? pokud možno s plnou penzí, protože snídaně mi nebude stačit. Podotýkám, že nedosahuju průměrného důchodu, ale těším se až budu brát těch 20000,- a budu se válet ve velnes.

47
Před 2 roky
Anna Příkazská

Jsem c důchodu a je to po škole druhé nejlepsí období života. Všechno můzu a nic nemusím. A aby nedošlo k záměně. Nic jsem nerestituoval a ani nepodnikal. Celý život jsem byl zaměstnanec

13
Zobrazit dalších 13 reakcí
Před 2 roky

Mám nadprůměrný důchod a půjdu do toho, ale zatím jsem soběstačná, tak ještě počkám. 😀

Před 2 roky
Daniela Langová

To se mate

Před 2 roky

Píšete bludy a úmyslně štvete (ješťě) pracující proti důchodcům. Při důchodu 20.000 si žít jako boháč v hotelu.... Opravdu si myslíte, že jsou lidé padlí na hlavu a všechno vàm sežerou?

19
Před 2 roky

Máte všichni dojem, že v domově důchodců žijí úplně soběstační klienti, kteří by mohli vyměnit pobyt v domově za hotel i kdyby na to měli??? Fakt??? 🤦🤦

10
Před 2 roky
J.kolářová

Přesně blábol pisálka

9
Před 2 roky

Dobrý blábol, to naše seniory pouze nadzvednevy šašci.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt