Nesmyslné vyhrožování jadernými zbraněmi jen naznačuje jak bídně na tom Rusko je. Že jaderná velmoc nemůže prohrát válku je jen výrok zoufalců kteří si nepamatují co lhali včera. Ruskou prohrálo válku v Afghánistánu a první válku v Čečensku, USA zase ve Vietnamu a v Afghánistánu. Úroveň Ruské politicky je dnes stejná jak v KLDR a Íránu.
Ekonomika států nemá a s jadernými zbraněmi nic společného. Každý kdo má jaderné zbraně vyhrožuje už tim, že je má,proto je taky mají.
Chápu, že lze Rusko jen nabádat, bohužel jak víme, neuznává nic co mu nevyhovuje, nerespektuje základní podmínky a vztahy ve světě ale je třeba s ním komunikovat. Ale to je tak vše, nemají jej ostatní brát mezi sebe jako rovný s rovným, protože Rusko rovné není a nebude. V poslední době bylo tak hýčkáno, že si klidně dovolilo vyhlazovací válku..Vzteklý pes má být na řetězu /ochránci zvířat prominou/a ten má dosahovat pouze tam, kde má vodu a misku se žrádlem a samozřejmě boudu, kam zaleze..Očkovat povoleno , ale jen proti vzteklině....
Maruško, napít, nažrat a do boudy!
Když mi bylo 15, tak mě jistí lidé strašili, že na mě někdo hodí atomovou bombu. Teď mi je 50 a ti samí lidé mě straší, že na mě hodí atomovou bombu
Rusko= jádroteroristický stát
Hitler také do poslední chvíle blábolil o míru. Naivkové ze Západu mu to věřili, doufám že se historie nebude opakovat a že Putinovi nevěří. Pokud je to jinak, pak se konec Světa přiblížil.
Neznáte historii, Hitler nechtěl Mir, ale životní prostor.
Jestli bude naše vláda pokračovat tak, jak pokračuje, můžeme si opravdu hledat úkryt, ale co by nám to pomohlo?
Úkryt už není třeba hledat, klidně se dívejte. Nikdy jindy už to neuvidíte.
Lidstvo je jediný živočišný druh co dokáže vyhladit samo sebe možná je načase uvolnit zemi pro rozumnější živočišný druh.
Jistě mamuta už vedci ožívají tak věřím že další dinasouři se brzi oběví taky :-)
Donald Tramp také vyhrožoval Severní Koreji že pokud nepřestane s jaderným programem že zažije zničující ohenˇ.Nic takového se nestalo a nestane.To že Putin měl nějaký řečnický projev Na téma jaderného konfliktu,to ujel ale kolik politiků ujelo nebo i diplomaté se zbytečně vyhrůžně projevovalo to do politiky patří,důležité je že někdo uzná že jednal unáhleně.Jadernou válku nikdo nechce.A i kdyby ano,nebylo by použito těch nejničivějších jaderných zbraní.
Tahle ruská puberta namachrovanýho synka,kterýmu tatínek pořídil bourák a fůru otroků by mohla skončit pořádným profackováním, sebráním kreditky a zarachem, dokud si neuklidí v pokojíčku a neomluví sousedům.
No nevím, jestli bychom neměli začít hledat protiatomove kryty. Uklidnění od šéfa Kremlu jsem naposledy četla týden před napadením Ukrajiny.
Jeden věštec mě před 10 leti říkal připavse do 15 let tu bude epidemije světoví bankrot občancké nepokoje a lokální valčení co se změní v 3 světovou.Příde navá morová rána na lidctvo a noví hladomor.Atomové zbreně budou použity jen částečně a proto zustane na světe 7 obyvatelných mýst k žití.Taká podle věžby má v praze bouchnout nějaká bomba a nepůjde tam žít.Atd Takže se začínám pomalu chystat a jakmyle to v praze bouchne tak z rodinou okamžitě přecházím na baspečné mýsto podle věštce.