1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak varuje nebo vyhrožuje? Ten nadpis je opravdu velmi podivný!

47
Před 2 roky

Vyhrožuj si někde jinde.

23
Před 2 roky

Už je to trapné jak uráží a vystupuje proti lidem kteří pomáhají tím se akorát pošle do pekel, ale má takové fanatiky jako je naše vláda kteří hltají každé jeho slovo aji když je to nesmysl.

77
Před 2 roky

Evropu čeká těžká zima? Tak proč se máme odstřihnout od ruského plynu, pane Zelenský? Říkáte si, když díky mě umírají ukrajinci, ať umírají i jiné národy? My neneseme vinu za vaši válku. Děláte všechno na světě, aby jste nás do vaší války zatáhnul. Doufám, že se vám to nepodaří. Nepřeju to svým dětem a vnoučatům.

95
Před 2 roky

Místo vděku a pokory protože bez finační a matetiální pomoci EU by stát Ukrajiny dávno zhroutil a bez pomoci vojenské vy Zelenskyj s manželkou a vedením Ukrajiny kopali uhlí v GULAGu na Kolymě v tom nejlepším případě. Natahuje ruku, ale pronajímá nemovitosti v zahranicí turistum na tučné peníze, Proč tam neubytuje krajany to samé oligarchové. Nek dávej světe, ale blíží se okamžik kdy lidé řeknou Dost bylo Ukrajiny nyní předwvším my občané a až co zbyde dostane Ukrajiny

27
Před 2 roky
Petr Macháček

Už aby ten okamžik nastal

8
Před 2 roky

A kdo bral ohled na nás když tu zabíjeli nás a nebyli to jen Rusové ale i Úkačka a spol.. hlavně miluju když k nám naběhne Ukrajinka a začne na nás v nemocnici ječet ja Ukrajina já mám přednost to je vděk???

75
Před 2 roky
Iveta Holmanová

Zase lžete.... !!!

Před 2 roky

Dělá to dobře, dělal bych to na jeho místě úplně stejně. Dekády v blahobytu krmená selátka v evropských zemích (ano, i my) musejí pochopit, že mír a svoboda není zadarmo. Rus potřebuje dostat přes pazoury, jinak se bude roztahovat všude. Buďme Ukrajincům vděční, že to jsou ochotni i za nás odmakat a dejme jim k tomu vše, co potřebují.

32
Před 2 roky
David Kaplan

tak ty jsi totální sněhulák .... asi IQ tykve

1
Před 2 roky

Už je toho ukrajinského kašpara dost. Jeho oligarchové si válí šunky v Saint Tropez a my máme financovat jeho válku?

99
Před 2 roky

nikomu bych nepral, co zaziva ua..... potom by jste taky byli radi za podporu a snazily se ji maximalizovat..... ono je to porad legrace, kdyz se strili jinde, ale beda, kdyby nekdo hnul brvou tem posrankum tady..... zo by bylo piskotu a jeceni.....

43
Před 2 roky
Borivoj Pisecky

Říká se že moudřejší ustoupí.Pokud mu bude každý posílat peníze a zbraně,tak bude stále válčit a žádat a vyhrožovat zimou.Odnáší to obyčejní lidé na vesnicích,kam ani nedorazí humanitární pomoc a zem bude zdevastována.....no a teď mě smažou...

51
Před 2 roky

Atˇse na mne nikdo nezlobí ale já už toho chlapa nemůžu ani vidět,natož slyšet.Ten jeho hlas mi připomíná krákorání havrana.Co je moc ,to je moc.Měl by ho někdo v živých projevech zastupovat.Pozbývá na významu.Nic ve zlém ale určitě si to nemyslím sám.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt