Rusák zase hulí.
Ruský mír znamená splnění Putinových ponižujících, imperiálních a zločinných podmínek .... Znovu potvrzené ruské zlo a zmar všem, kdo se jim nepodřídí.
Základem je ruSSákům nevěřit ani slovo.
Každému je jasné, co ten jejci mír obsahuje. Totální podrobení se Russácku, bez voleb dosazená prorussácká vláda.
Ukrajina jako Bělorussácko.
Kdyby UA nikdo z jiných zemí nepodporoval je už dávno klid a mír. Navíc dříve bylo Rusko jedna velká spojená republika a slo to taky. Stejně i když teď byli rozdělení se lidem z obou zemí nevedlo o moc líp.
I my jsme byli v podstatě součástí "Velkého Ruska" a vůbec se mi to nelíbilo. Rusko vyvolalo na Ukrajině dva velké hladomory a nyní i druhou válku (počítám i Krym). Jestli jsem na něco zapomněl doplňte mne prosím. A nebylo to Rusko, ale CCCP (SSSR).
Pristoupit na ruske podminky?Az se rusaci stahnou a zaplati reparace.
Jenže tak to nedopadne, takže budou dál umírat lidé, chlapče !
russku teče do bot, tak se snaží z války vycouvat, ale přitom si přisvojit oblasti, které nedobyl a neovládá je. Což by vzápětí použili v rámci propagandy jako důkaz vítězství. Tohle se nesmí stát, nikdy. russko musí být poraženo na bojišti a musí se rozpadnout, jinak za pár let dozbrojí a bude válčit znovu a jinde. Nedá se jim věřit ani první písmeno ve větě.
Děsí mne aby do bot neteklo Ukrajině.....
Už jen z principu nesmíme nechat Rusko odejít s jediným úspěchem, jinak to budou za čas chtít zkusit znovu a nejen oni. Všechny autokracie musí pochopit, že jim demokratické státy neustoupí. Svobodu nevyčíslíte penězi, plynem a elektřinou. Pokud si stěžujete na vyšší ceny, tak hybaj do Ruska. Já budu radši žít ve svobodném světě, protože za to stojí.
Běž domů, Ivane!
No právě, oni si myslí, že se vracejí domů.
Všichni se zbláznili ! I Stalin se musí v hrobě obracet !! Závisti ! Jaký byl břídil !
To asi ne Stalin měl na svědomí 5mil.lidi