1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Rusák zase hulí.

27
Před 2 roky

Ruský mír znamená splnění Putinových ponižujících, imperiálních a zločinných podmínek .... Znovu potvrzené ruské zlo a zmar všem, kdo se jim nepodřídí.

65
Před 2 roky

Základem je ruSSákům nevěřit ani slovo.

45
Před 1 rokem

Každému je jasné, co ten jejci mír obsahuje. Totální podrobení se Russácku, bez voleb dosazená prorussácká vláda.

Ukrajina jako Bělorussácko.

2
Před 2 roky

Kdyby UA nikdo z jiných zemí nepodporoval je už dávno klid a mír. Navíc dříve bylo Rusko jedna velká spojená republika a slo to taky. Stejně i když teď byli rozdělení se lidem z obou zemí nevedlo o moc líp.

98
Před 2 roky
Eva Krejcova

I my jsme byli v podstatě součástí "Velkého Ruska" a vůbec se mi to nelíbilo. Rusko vyvolalo na Ukrajině dva velké hladomory a nyní i druhou válku (počítám i Krym). Jestli jsem na něco zapomněl doplňte mne prosím. A nebylo to Rusko, ale CCCP (SSSR).

84
Před 2 roky

Pristoupit na ruske podminky?Az se rusaci stahnou a zaplati reparace.

49
Petr Otáhalík

Jenže tak to nedopadne, takže budou dál umírat lidé, chlapče !

24
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

russku teče do bot, tak se snaží z války vycouvat, ale přitom si přisvojit oblasti, které nedobyl a neovládá je. Což by vzápětí použili v rámci propagandy jako důkaz vítězství. Tohle se nesmí stát, nikdy. russko musí být poraženo na bojišti a musí se rozpadnout, jinak za pár let dozbrojí a bude válčit znovu a jinde. Nedá se jim věřit ani první písmeno ve větě.

34
Před 1 rokem
Jc

Děsí mne aby do bot neteklo Ukrajině.....

Před 2 roky

Už jen z principu nesmíme nechat Rusko odejít s jediným úspěchem, jinak to budou za čas chtít zkusit znovu a nejen oni. Všechny autokracie musí pochopit, že jim demokratické státy neustoupí. Svobodu nevyčíslíte penězi, plynem a elektřinou. Pokud si stěžujete na vyšší ceny, tak hybaj do Ruska. Já budu radši žít ve svobodném světě, protože za to stojí.

21
Před 2 roky

Běž domů, Ivane!

24
Před 2 roky
Roman Musalek

No právě, oni si myslí, že se vracejí domů.

2

Všichni se zbláznili ! I Stalin se musí v hrobě obracet !! Závisti ! Jaký byl břídil !

20
Před 2 roky
Jindřich Švábenský

To asi ne Stalin měl na svědomí 5mil.lidi

7
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt