Cherson opustila ruska vojska cilevedome, nikoliv pod voj. tlakem UKR, ale zde se vse vydava za voj. uspech, dobyti Chersonu ap. za ruskou porazku a UKR vitezstvi, info je podobne one info Cernochove o tom, jak ruska raketa priletela z Ruska, dopadla na PL...byla to UKR raketa S-300, odpalena v rezimu "zeme-zeme" a mela za cil dopadnout na sklad amoniaku tesne vedle a tim vyvolat druhe Gliwice.
Rusové mohou opustit celou Ukrajinu cílevědomě a pak to vydávat za svoje velké vítězství a porážku Ukrajiny, v tom jim nikdo nebrání.
Je mi 70.po r68.jsme zazili Rusa-byl vsude(na vojne)jsme jim rikali Gestapo-chovali se tak.Ridili lidske osudy od vsude.Za mne-ted uz neni cesty zpet.Rus Je zlo.
Je mi také 70 a tak něco pamatuji.Že by se rusáci chovali jako gestapo o tom nic nevím,nic takového jsem nezažilla.Jen vím,že když odtáhli,tak nám tady veškerý průmysl,zemědělství,vše co se vybudovalo,dálnice,přehrady elektrárny to vše nám tady zůstalo.Kde to máme teď.Nic ,velké nic.Máme ministerstvo průmyslu,průmysl ale nemáme.Je v nás jen závist,že Rusko má vše a my už nic nemáme.Zlo je EU.
Ano ruský pohled je jednou z možností, ukrajinský pohled nabízí jinou možnost jak ochránit utrpení ruských vdov a sirotků. Takže zbývá buđ kompromis nebo jeden musí prohrát.
Kompromis s Russkem neexistuje. Znaji jedinou cestu..boj a krev....bohužel...
Až USA svolí. Je to proxy válka mezi USA Ruskem s využitím Ukrajiny.
Proboha je to tak těžké pochopit, že Putin na Ukrajině neměl co dělat?ˇA´t už je to jakkoliv tak přece oni byli suverenní stát, tak co tam lezli? Jakým právem se montují do jaderných elektráren když jsou ukrajinské? Také lezou Ukrajinci do Kremlu?
Ruský mírumilovný vrahu, táhni domů, do ruské řiti.
Tento článek se v lehce pozměněné podobě opakuje stále dokola. Neřekne nic nového,,jen použije jiná slova. A děje se to i u jiných článku. Tak snad by vám, rádoby redaktorům měli přestat dávat plat!
Ruskot přišlo s nabídkou kvalitního sexu. Štípání bambusu a poloha mléka a vody. 😉🤣....myslím že by chtělo akorád se všemi vy.....je .....bat.
Akorád taky rád, co ? 😂
Volání po dohodě od Russáků my připomíná volání Němců k našim parašutistům ,,vzdejte se nic se vám nestane,,Jen sebevrah by uvěřil.
Nerozunim lidem co vychvalují CCCP.
Vladimir musi zavelet svým mužikům a vrátit se za hranice z roku 2015,pak s nim bude možnost jednat.
Jenže to už se nikdy nestane, bohužel, dobré časy skončily.
Bez chtění z obou stran to nepůjde.....ale zastavit podporu obou stran nemá zájem nikdo,. Jsou vtom peníze, bohužel
Já vidím jedinou možnost a to
takovou, že rusové odtáhnou.Nikdo.je.tam nezval.