Tohle už měla udělat dávno...vše nemůže platit střední a vyšší vrstva...kdo nepracuje ať nejí...beru v potaz lidi,kteří nemohou pracovat ze zdravotních nebo jinak závažných důvodů...
jenže těch, co nemohou /jakože/ pracovat je i mezi nimi hafo, měla jsem ve třídě žáka, který pravidelně co čtrnáct dní chyběl, chodil s maminkou k doktorovi , kus zdravého mladého chlapa, no a jak se s bídou vyučil, tak dostal plný invalidní důchod, údajně bolest v zádech, pevná vůle maminky se vyplatila
Lidi vite co se říká nevěřte všemu co kdo napíše důvěřuj ale prověřuj a o tom všem hodně lidí pochybuje naše vláda na to nemá žádnou kuráž jen žvatlaj nesmysli aby nám jako vždy zalepily huby.A pokud to tak bude oni si ti dotyční k nějaké podpoře zas pomůžou.Měla by si vláda sáhnout na své platy a přestat dávat vše Ukrajincům zdarma doteď nic nehradí.
Takže zase postih pro lidi, kteří se dostanou na pracák, když jsou staří nebo se propouští. Ti co nikdy nepracovali a pracovat nebudou, zase budou hájeni.
Pochopitelně by to platilo pro nemakačenka. Musel by být rozdíl, když někdo pracuje 30 let a ztratí práci a potřebuje pomoc v nouzi. Můžeme být v klidu, to se nikdy nestane. Určití lidé jsou pod ochranou. Bohužel ti, co mohou ale nechtějí pracovat.
Jurečko, neměl by jsi začít u Vás pos.anců? Jak to, že máte plat v plné výši
v době nemocenské! Už jděte do háje s těmi Vašimi výmysly.
Máte pravdu. Bohužel, mají jiný zákoník práce, to bylo řečeno už před x lety. Nebylo by pak možné, aby se omouvali za nepřítomnost např. z rodinných důvodů, což toho hojně využívají !!! V každém zaměstnání si na to musíte vzít dovolenou nebo neplacené volno, jinak Vám hrozí vyhazov. Jsou to nadlidi a my jsme pro ně jen obyčejní lidé, kteří na ně makají !!!
Zbytečné,tam je malý únik financí. Zaměřte se na ty, kteří od doby kdy byl zrušen příkaz o pracovní povinnosti nešáhli 33 let na práci, zjistili, že pracovat je ten nejhorší způsob, jak mít peníze a nejhorší je, že v tom duchu vychovávají své děti. Uvědomte si, že nikde nezjistíme, kolik nás jejich sociální dávky stojí, ale víte přesně, kolik nás stojí důchodci, kteří si na své důchody vydělali, ale jejich peníze, které dali státu, jsou fuč.
no a kolik komisí a členu ods o bude dělat a z čeho to fialkovy zaplati ? myšlenka možná dobrá ale nepoužitelná hura do tunelu.mně to připadá že se fialkovy probudi a vymysli blbost a potom to cely den opakuje něco podobného dělal josef gebls
Přesně tak - ani ta armáda poradců sis ním neporadí.
také jsem byl na pracáku , dávky mi pomohly , alá práci jsem si stejně musel najít sám , ale celoživotním netáhlům a je jedno jakého etnika jakož i těm co jsou několikrát v lochu a nic nedělají bych tedy zbytečně peníze nedával
Vymakané to má nepřízpusobivá komunita pět jich je na pracáku a s manželkama berou dávky a přitom dělají na černo a jeden má živnosťák ,aby mohl fakturovat a kasírovat. Zdroj informace přímo od nich !!!!!
Zajímalo by mě ,jak to udělají s cigánama ,tod otázka.....
Ti se budou mít dobře stát pošle penízky a vy budete dělat pořád až do smrtí za almužnu a sedí doma a mají 20000
Ať stát přestane dotovat černé natáhla.Nahnat je už konečně po 33 letech do práce.Uz bylo dost válení se doma.Prace na trhu je dost pro všechny a to bez výjimky. A uvidíte kolik se ušetří peněz na těch dávkách co dostávají. A věřte že to není málo.