1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Nedostanou jednu podporu, dostanou jinou, tahle banda je na tom momentálně nejlépe, nemusí platit žádné daně, vše zadara leží a nic nedělá a ještě ji stát platí. Celé rodiny.

24

Takže ti co pracují a onemocní dostanou po čuně a když přijdou o práci tak taky, ale ti co jsou na hmotné nouzi ti budou stále vysmátí? To je fakt logika.

15
Před 2 roky
Jana Pospíšilová

tady mluvili o častých nemocenských ,né když máte 2 x do roka chřipku

Před 1 rokem

Aha vy závistivci a že se to zase jen týká zaměstnanců a toho, když je člověk nedej bože delší dobu nemocný ? Peníze dělají peníze bohužel tady je to opčně a hlupáci kříčí. Místo aby se starali aby měli víc peněz. Důstojná a průměrná mzda je již na 45000 hrubého. A vy hlupáci co berete 20.000 závidíte ubohých 5000kč. Když jste schopný za 20tisíc pracovat je to jen vaše hloupost! Já pracuji nad průměrnou mzdu a práci si jsem schopen za tyhle peníze vždycky najít !!

Před 1 rokem

Vláda už neví kde ušetřit co ty lidé kteří byli propuštění ohledně kvůli ukrajincum

Já kvůli ním přišla o byt a o práci dali přednost ukrajině co takle dát českým občanům to co ste darovali na ukrajině

Ano bojovalo sem tam a evropská unie na tom dopadla nejhůř to vám 👏

Nedostatky léků

Nedostatky prace

Vše se zdražilo

Zaměřte se na tohle

Fiala akurat zhoršil českou republiku.....

Bude ještě hůř

Ze nakonec budeme jíst kameny 👏👏🤣🤣

Před 2 roky

No jen aby nešli zase jen po pracujících, na těch se státu nejlíp parazituje a nemají na nic nárok. Nemakačenka bohužel dostanou vše, vidíme to dnes a denně

27
Před 2 roky

To jsem teda zvědavý na které dávky mají teda národ když nepracují podle mě existuje pouze podpora v nezaměstnanosti která je pouze pár měsíců a je to teda pěkná almužna z které se v téhle době fialovi drahoty nedá snad ani přežít...

6
Před 2 roky

Rasistické názory to vám jde ale že vláda rozdává Ukrajincům to vám ne vadí ale cigán je parazit a vy Češi co jste dokonalejší národ a hlavně stojíte fronty na úřadech.

11
Před 2 roky
Renata Holubova

Tak většina ciganu jsou paraziti to je bez debat. Jde matka a kolem děti 12,11,8,5,2 roky a tlačí ještě kočárek a už má pupek. Usti nad Labem je plné tehle parazitů. Když chce syn k večeru jít s kámošem do města, tak dostane stopku, protože co tam se slejza a jak se chovají vůči okolí je hnus

23
Před 2 roky

Co budou dělat s nepřizpůsobivými. Těch je na úřadu práce mraky. Těm také seberou dávky. Ha ha

11
Před 2 roky
Hana Chlupova

Těch se nikdo ani slovem nemůže dotknout,aby nebylo zle, to je úplně šílené

2
Před 2 roky

Konečně hlavně pro černý ty berou dávky desetiletí a jen se lidem smějou..

14
Před 2 roky
Miroslav Mezner

Buďte v klidu, těch se to týkat určitě nebude.

7
Před 2 roky

Termín :"Včera už bylo pozdě!!"Akorát nevím,jak se zařadí

do pracovního procesu lidé "dlouhodobě"nepracující s tzv "tulení nemocí".

9
Před 2 roky
Viola Markusová

Na tu mají invalidní důchod tak jako na obezitu a negramotnost.

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt