1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

CIKÁNI taky?

jen aby na to nevlítla EU pro diskriminaci

neumím si představit,že by šli pracovat,za 700 let je k tomu nikdo nedonutil

185
Před 2 roky
Jana Krychová

Přesně tohle jsem v článku hledal. Jestli se zaměří i na tady ty skupiny,které mají dar od přírody celý život trávit na dávkách a bez práce

25
Před 2 roky

Jurečka se chystá? A na co? Těch různych dávek a podpor je tolik, že se v tom nikdo pořádně ani nevyzná.Hlavně,že si spočítali jak stát dojí senioři,to se mele v mediích pořád, ale kolik se dává rocně na ostatní dávky a podpory jsem nikde neviděl.Asi to Jurečka nemá spočítané. I ty podpory na bydlení jsou zajímavé, oni i někteří politici z toho měli (mají?) dobrý byznys, že.

79
Před 2 roky
Karel Novotny

Bohužel ,,někteří naši spoluobčané" se vyznají v sociálních dávkách a nároku ne ně více, než kdejaký politik. Na druhou stranu je pro ně práce sprosté slovo, ale do této skupiny se vládě píchat nechce.

25
Před 2 roky

Tak čekám, že se ta omezení a úspory budou týkat lidí, kteří přišli o práci a většinu života pracovali. Ti chudáčci, kteří už 20 - 30 let nemohou najít práci, tak těch se to určitě tykat nebude.

263
Před 2 roky
Miroslava Ondrova

To máte pravdu, protože ti, o kterých mluvíte, berou dávky v hmotné nouzi a o těch řeč není. Je i o lidech, kteří často marodí, ale už není řečeno, proč marodí často. A taky by mne zajímalo, jak k tomu přijdou lidé, které zaměstnavatel propustil z důvodu věku (ale to se zdůvodňuje jinak) a po padesátce už je nikdo přijmout nechce - budou sankcionovat i zaměstnavatele?

52
Před 2 roky

Výborně jen to udělejte aspoň se pohnout ledy. Nemakacenkove dostanou prez prsty. A budou makat když chtějí žrát. Jedině dobře a ne válet se jako prasata doma a brát prachy. Pěkně a jdou do kolbenky makat!!!

144
Před 2 roky
Roman Svitek

Tito lidé ovšem neberou podporu v nezaměstnanosti, o které je řeč. Pobírají dost vysoké sociální dávky na vše možné. Ale o těch se v článku nehovoří. Takže Jurečka plete bič na pracující, kteří z nějakého důvodu přišli o práci.

87
Před 2 roky

Rodiny,kde jsou děda,táta,syn dcera,teta atd na dávkách,jsou typickým případem parazitického způsobu života a měl by být postaven mimo zákon a vyřešit,zrušením všech dávek a v případě že by se zařadili do prac.procesu tak dětské přídavky,jinak ani korunu na děťi,tak jak to má nastavené majorita.Není možné aby na takové lidi pracovala majoritní společnost,způsobem. že taková netáhla živili naši rodiče,my a naše děti a vnoučata.Takové parazity tu opravdu nikdo z majority nechce.Neziskovky,které tvrdí a dělají opak,okamžitě zrušit.

209
Před 2 roky
Kornel Svoboda

Pravda a množí se geometrickou řadou jen aby za každé další dítě dostali sociální dávku

57
Před 2 roky

Předesílám, že nejsem espéďák 🙂 Nicméně, když požadoval Tomio podobnou revizi dávek (hlavně "přizpůsobivým") tak ho vždycky sestřelili a padala slova o rasismu a podobně. Teď je to už jinak?

Pokud ano a Juřička to dokáže dotáhnout to konce, tak to bude úplně první věc, za kterou tuto vládu pochválím. Jen se obávám, že to dopadne jako vždycky. Mysleli jsme to dobře, ale....

Zkomplikuje se přístup k sociální pomoci těm, kteří to opravdu potřebují a na nemakačenky se bude i nadále pohlížet shovívavým okem pozitivního "inkluza".... Můžete mně teď ukamenovat. 🙂 🙂 🙂

109
Před 2 roky
Ladislav Strnad

Máte pravdu,jich se nesmí nikdo slovem dotknout,jinak ještě ze sebe dělají chudáky, že jsme rasisti. Jak je tohle možné, žít celý život, celá rodina, na dávkách. A nikdo s tím nic neudělá.

73
Před 2 roky

Vláda si posvítí na lidi, kteří často marodí...super. A co kdyby si především posvítila na ty, co nikdy nepracovali ? Na ty co jsou od základní školy v invalidním důchodu

114
Před 2 roky
Věra Veselíková

to si nemůže dovolit ,protože by je mohli zlynčovat 🤣🤣🤣🤣

32
Před 2 roky

Konečně se probudili. Vyplácejí dávky lidem, kteří nikdy nepracovali. Ve 20 letech už mají 3 až 4 děti, od pracáku berou desetitisíce, koupí se jim pračka i lednička, protože prý na ni nemají. Důchodcům seberou, sociální dávky zvýší. Je to výsměch pracujícím. A nejhorší je to, že jejich děti taky nebudou pracovat, protože to doma nevidí. Hnus.

180
Před 2 roky
Dana Rieglova

Ještě jste zapomněla , že zdemolují byty a dostanou nové, pokud máte na mysli

stejnou sortu lidí co mám na mysli já.

101
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Tak víme jak na ty co makali a berou důchod teď už i na ty co makali a dostali padáka nebo maroděj ale nikdy a nikde jsem nečetl co s těmi co nikdy nikde nepracovali a jen se množí ???

Teď mě zas smáznou 😂😂😂

154
Před 2 roky
Josef Lebeda

No to jsem zvědavá,Romové to tak dělají a jen žijí z dávek,jdou i výjimky a těch si vážím.ale co třeba poslanci,ti si hrají v pracovní dobe s mobilem,nebo tam nejsou,těm by se měl snížit plat tedy na čas co odsedi a hlavně pracuji v poslanecké sněmovně,když budou hrát na mobilu, plat se sníží,měli by tam být také pravidla jak v jiné práci a ještě za takový plat

33

Začne se to týkat též UK, kteří jezdí v drahých autech a mají vše zadarmo, a jsou zajištění. Vůbec nemám na mysli lidí na UK, ale těm moc humanitárních dávek nepřijde. A samozřejmě to odnesou lidé, kteří byli propuštění ze zaměstnání a vzhledem je svému věku nemohou sehnat zaměstnání. Čistky jsem zažila v KB, a s. Stovky lidí byli bezdůvodně propuštěni.

33
Ladislava Schwarzova

Madam Schwarzova - ti lidé v UK - tedy United Kingdom - jsou na tom opravdu lépe než ti lidé z UA. - Ta závist, která Vámi cloumá, je opravdu nedozírná.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt