1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 2 roky
Jaroslav Kutlvašr

Já tedy takhle ne.

10
Před 2 roky

Před 2 roky
Standa Szostok

Ovšem myslím, že nežijeme v pohádce a tato představa (i když zní krásně) je v naši republice nereálná.

107
Před 2 roky

Před 2 roky
Jaroslav Schubert

A jak to chcete udělat?Já osobně mám ve svém okolí stále dost příznivců těchto podvodníků,pro které je nejdůležitější věcí na světě nenávist k Babišovi,která je pořád spojuje.A to co se kolem reálně děje za této vlády moc nevnímají,jediné co umí je že z každého,kdo nesdílí ty jejich jedině správné názory udělají příznivce Ruska.

14
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Před 2 roky
Karel

Zase nejméně 30let , a po nich není ČR ale UK, USA

3
Před 2 roky

Před 2 roky
Věra Šibravová

Kdyby to zalezelo na lidech, aby jim odhlasovali plat, tak mozna budou hledat dalsi praci:-).:-)

16
Před 2 roky

Před 2 roky
Josef Říha

Netřeba nadávat. Pokud by, teoreticky, národ jako celek nepřišel k volbám, tak věřím, že by se ten zbytek zvolil mezi sebou sám. Pouze boj o koryta skýtá určitou možnost, že z někoho z nich něco rozumného vypadne. Čekám na to, jako na Boží smilování.

1
Před 2 roky

Před 2 roky
Stanislav Eschner

Já jen čekám, až kam můžeme klesnout, obávám se, že dna jsme ještě nedosáhli.

2
Před 2 roky

Josef Zika

Pane, tady nejde o závist, tady jde některým lidem v dnešní době, kterou jsme my" obyčejní , " lidè nezavinili , o přežití.

Nejste náhodou poslanec, že je hàjįte. Jejich platy a veškerè výhody jsou nehorázné. Obyčejný dělník si cestu do práce hradí sám, nájem v bytě také , laciné obědy nemá, každý cesťàk musí do haléře vyúčtovat. Tak jakápak zàvist.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt