Jsou to bezpáteřní darebáci nechat se takto vyživovat od lidí , kteří je živí a oni na ně z vysoka se...!! a jejich majetek ještě rozdávají bez referenda cizincům !
A nemůžeme si tak trochu za to sami?To co píšete je samozřejmě pravda.Jsou to volení zástupci lidu-někteří spíše tupci.Ale hrabat pro sebe a své nejbližší okolí-to umí dokonale a skvěle.To co říkají před volbami,není to samé jak konají po zvolení.Není čas v tom udělat pořádek a sjednotit národ.Samozřejmě je to nadlidský výkon,ale možná se to jednou někomu zdaří a zavede také politickou zodpovědnost.
V tomto okamžiku se mi zdá,že všichni míří ke-*Po nás potopa.Budeme mít nahrabáno.Mohl by jsem psát mnohem a mnohem více-ale má to smysl dokud se národ nesjednotí a nevyhodnotí situaci?Ženeme se do záhuby-spíše nás tam ženou Ti co jsou u vesla.
Za toho "prohnilého" R-U měl poslanec placenou dopravu na jednání. Ne tolik prebend jako dnes. Tehdy se ale poslancem také nemohl stát kdejaký jouda. Mně nevadí vládní ani opoziční pokud by konali dle zájmů státu. Mě vadí ti, kteří chtějí prosadit zájmy své. Nechodí-li do "práce", ať mají srážky nejen ze mzdy, ale i z náhrad. A nad jisté procento absence i ztrátu mandátu. Jenom takové srovnání, pokud na lince bude chybět několik pracovníků, dejme tomu 10%, ohrozí to výrobu. Pokud bude chybět procentuálně X krát více poslanců, nic se nestane. Rozdíl je jen v tom, že pracovníci plat nedostanou a poslanci vše, včetně jejich nekřesťanských náhrad na kde co, dokonce i na dopravu do "práce" kam nedorazili. A je tu ještě jedna věc. Pokud pracovník nebude podávat výkon, bude vyhozen. Pokud tak učiní poslanec, nic se neděje. A ten nepoměr mi vadí. Nikoli jejich platy. Ať mají třeba i více, ale pohyblivě podle jejich činnosti. To znamená i dolů, třeba až do výše životního minima. Myslím, že i to by některé trklo. Ale bylo by to spravedlivé vůči národu který je platí. Howg jak by řekl Winnetou.
No já nestačím koukat, že by se média měnila k lepšímu a pravdivému informováni lidí? To přece všechni víme, že naši politici jsou nenasytni a je téměř jedno z které jsou strany. Nejhorší je, že se nestydí přidat si platy v době krize! Je to již 30let a zdá se že to lepší nebude. Tato Fialová vláda než přišla do parlamentu hlásala to co dosud nemá zájem splnit. Zase oblbli lidi a ty jim to žerou! Běžte opět na sraz Milionů chvilek! To je jejich placená parta!
Je nutné rozlišovat, politika před volbami a politika po volbách, je až děsivé, jak je po volbách jedno, z které jsou strany, láska je láska, ale peníze jsou peníze, a tak proč si nepřidat, každá koruna domů dobrá a lidi, na ty je potřeba řetěz, stejně nás podruhé už nezvolí. Petr Fiala je lhář a pokrytec, slibem nezarmoutíš a vláda pro nás dělá co může, jen vždycky to, co nechceme, nebo nepotřebujeme. Je mi z Vás všech špatně, máte hroší kůži a nic Vás nezajímá a lidi už vůbec ne, jediný problém je, že jste k ničemu a vedeto to od desíti k pěti a Vám je to jedno, kam se hrabe zloděj, vrah a loupežník, Vy to umíte lépe a rychleji.
Presne tak, az oni skonci a prijdou jini, bude hruza , neco dat do poradku.
Pokud se všichni nepostavime, nic se nezmění..já pravidelně chodím na demonstrace, ale to je nic..chce to generální stávku..všichni do jednoho se proti vládě, která si z nás dělá srandu, postavit, a razantně jim říci že už toho je moc...
Víte co, já si myslím, že generální stávka nic nevyřeší. Politikům je úplně jedno, jestli firmy budou fungovat nebo ne. Je to vidět i teď. Je jim úplně jedno, jestli firmy, které mají velkou spotřebu plynu, budou mít na zaplacení. Třeba sklárny, hutě... atd. Jediné co by pomohlo by byla defenestrace a poslat je do běžného života. Za běžný plat. Vůbec nemají potuchy, jak se žije podzámčí. Pořád říkají, že práce je dost. Tak ať jdou dělat zedníky. Pak uvidí, jak by šli tito zaměstnanci v 70 letech do důchodu.
Pokud nám stále předhazují utahování opasků, musí začít u sebe. RYBA SMRDÍ OD HLAVY.
Zrušit veškeré náhrady, levné obědy, nemocenskou 100% apod. neboť nejsou nic víc než ostatní lidé.
Na komunisty poukazovali jako na papaláše, ale ti jim nesahali v té nenažranosti ani po kotníky.
A pokud nechodí do práce, neplatit. Mě taky nikdo neplatí za to, že nejsem v práci.
No mylite se, oni se povazuji za nedotknutelnou slechtu, coz davaji okazale najevo
Měli by začít šetřit sami u sebe páni poslanci. Nedal bych jim žádný důchod, mají dost vysoký plat tak ať si odkládají třeba 30 tisíc na ten svůj důchod, někteří se tam drží i ve vysokém věku. Všechno nám zdražují a sami, žijí za hubičku. Za to může prezident Zeman, dívá se na to s hora na ten Český bordel, kde je jeho součástí. Kdy začnete šetřit páni poslanci-pro nás nemáte důchody, styďte se.
Co to plácáš za nesmysly Zeman s tím nemá nic společného
Však každý má možnost být politik. 😀
Kdyby byli všichni politici, kdo by na ty darmožrouty asi tak dělal?
Já teda nechápu, proč jako každý jiný nemusí poslanci předkládat vyúčtování cesťáků - a bylo by to. A nebo aby hezky za rok zdokumentovali ty své výdaje - proč by to nešlo. Ovšem kdyby se chtělo. Pobavilo mě to, protože můj syn si musel pořídit pro svou novou práci obleky, a opravdu drahé, aby reprezentoval, plus komplet novou garderobu - tzv. neformální. Bere to tak, že ačkoli vstupní investice je vysoká, tak pokud tu práci chce, nemůže vypadat jako nazdárek. A práce ve sněmovně to teda není, pracuje v soukromě firmě.
Za toho "prohnilého" R-U měl poslanec placenou dopravu na jednání. Ne tolik prebend jako dnes. Tehdy se ale poslancem také nemohl stát kdejaký jouda. Mně nevadí vládní ani opoziční pokud by konali dle zájmů státu. Mě vadí ti, kteří chtějí prosadit zájmy své. Nechodí-li do "práce", ať mají srážky nejen ze mzdy, ale i z náhrad. A nad jisté procento absence i ztrátu mandátu. Jenom takové srovnání, pokud na lince bude chybět několik pracovníků, dejme tomu 10%, ohrozí to výrobu. Pokud bude chybět procentuálně X krát více poslanců, nic se nestane. Rozdíl je jen v tom, že pracovníci plat nedostanou a poslanci vše, včetně jejich nekřesťanských náhrad na kde co, dokonce i na dopravu do "práce" kam nedorazili. A je tu ještě jedna věc. Pokud pracovník nebude podávat výkon, bude vyhozen. Pokud tak učiní poslanec, nic se neděje. A ten nepoměr mi vadí. Nikoli jejich platy. Ať mají třeba i více, ale pohyblivě podle jejich činnosti. To znamená i dolů, třeba až do výše životního minima. Myslím, že i to by některé trklo. Ale bylo by to spravedlivé vůči národu který je platí. Howg jak by řekl Winnetou.
No jo, ale jedna věc je výroba, kde když se něco zkazí, tak je to většinou nenávratný proces a viník je brán k odpovědnosti. Druhá věc je "plácat si játra" v poslanecké sněmovně, kdy když se to zkazí, tak se to novelizuje a nikdo za to nenese odpovědnost. V těch stovkách zákonů už se dnes nevyznají ani ti luxusně placení právníci. No a nakonec, hlavním zájmem našich "zákonodárců" jsou jejich soukromé kšefty.