1600/1600Zbývá 1600 znaků

To mi spadl kámen ze srdce. Soudruzi milovaní politici, dostanou konečně přidáno. Už jsem měl strach, že umřou hlady.

28
Před 2 roky

NÁVRHY A NÁMĚTY MÁTE VŠICHNI TADY VELICE PĚKNÉ,ALE... SKUTEK UTEK!!!

MŮJ NÁZOR ...TO UŽ ŘÍKAL pan VUML...ANTAGONISMUS VYŘEŠÍ NEJLÉPE REVOLUCE !!!

ale MUSÍ BÝT OPRAVDOVÁ a ne šolíchání po vzoru pana Havla.

A tak český národe...CO JSTE SI NAZVONILI,TO SI VYŽERTE AŽ DO DNA !!!

Očekávám,že mi to Cenzor stejně nepustí a tak si tady jen tak sním... B.H.

18
Před 2 roky

Vždycky jsem si myslel , že obec , město , kraj , ministerstvo a hlavně stát by měli vést a řídit lidé , kteří tomu rozumí ,jsou v tom daném oboru nějací odborníci a hlavně jim je služba lidem , národu a státu nad vlastní prospěch . Za tuhle službu lidu by měli být náležitě odměnění a pokud nestojí za nic , tak by neměl být problém je odvolat a v případě zpronevěry i náležitě potrestat. Bohužel v dnešní době je vše postavené na tom , jak se k tomu staví tá která politická strana , odborníky nahrazují straničtí premianti ( nemusí být odborníci ) a nějaká solidarita s lidem je jim stranicky zapovězena .Peněz mají dost , protože naše státní kasa je k ním štědrá , i když ničeho nedosáhli .V jiných dobách by je už dávno vyházeli oknem z radnic atd. Žijeme v demokracii , ale tu určují právě ti neodborníci , a tyhle neodborníky si volíme my . Tak snad po příštích volbách bude líp , ale to bychom museli i my přemýšlet o tom , komu ten svůj hlas dáme . A přemýšlet je pro mnohé bolestivé a tak se zase nechají přesvědčit gulášem , koblihama , tulipánama atd. Hlavně ať to nebolí...

9
Před 2 roky

Tito lidé nikdy nepochopí obyčejného pracujícího člověka zijou ve snu a v bohatství takový lidé nemůžou vládnout lidu neznají slova jako tohle si koupit nemůžu, jak zaplatím poplatky. Já bych jim dal průměrný plat který je v ČR a starejte se. Zadarmo bych jim nic nedal aby jsi zkusili život obyčejného člověka pak by mluvili a jednali jinak. Ale za průměrný plat by byla sněmovna prázdná a mi byly bez vlády protože by utekli a za plat 30 tis. By to v životě nedělali. Přitom jejich práci nemůže nikdo srovnat třeba z horníkem a dalšími těžkými pracemi. No jo zvolení byly rychle teď se jich tak rychle nezbavime. Lidi dávají na sliby a to je ta chyba mysli si že se budou mít lépe ale to se nikdy nestane ať je tam Petr nebo Pavel vždycky to odnesou poddaní nee??

12
Před 2 roky

Českou vládu a české politiky nezajímají obyčejní čeští občané, ty zajímá jen jejich koryto a z něho nehorárný plat který je v porovnání celé Evropy v poměru k průměrnému platu nejvyšší.

12
Před 1 rokem
Pavel Janda

Co to melete občané České republiky volili ty co jsou ve sněmovně a senátu !A každý svéprávný občan se dokáže postarat o sebe i svou rodinu práce je dost a potravin také a pak uvědomte si že i poslanci mají své potomky a musí je zajímat jejich budoucnost -nejdůležitější je vzdělání a zdraví !

1
Před 2 roky

Milí vládní konšelé,já bych vám dal minimální mzdu,ať si také můžete užívat..oni by vám ty pupky splaskli,aspoň je vidět jak se občanům České republiky vysmivate...

45
Před 2 roky

Co si myslím o článku je celkem jedno, mě hlavně n.a.s.í,r.á nepředstavitelná nenažranost politiků.

29
Před 2 roky
Hana Brixová

vždyť nemají zas až tolik

2
Před 2 roky

Jojo jeden pán poslanec tam sedí od roku 90 a zestarnul na pěkného kmeta a občas o sobě dá i vědět.tak ten si za ty roky přišel na slušný balík. A po novém roce si este přilepší. Chudák jeden.

25
Před 2 roky

Který z ústavních činitelů pracuje jen samotný bídný základ? Co náhrady, výbory, podvýbory, komise, dozorčí rady, správní rady, kumulace funkcí, vlastní podnikatelská činnost, ....

Možná by někteří všechny "úvazky" nedokázali ani vyjmenovat. Ale je to tak velmi správně. Spokojený politik = obrovské pracovní nasazení ve prospěch této země, bez ohledu na čas. Motivace je velmi důležitý faktor.

16
Vladimír Brázda

Měla by to být čestná funkce, to byl byl nával do politiky, co?

37
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Jak dlouho to ještě těm šmejdům budeme trpět???

22
Před 2 roky
Vladimír Bechyně

Co s tím chcete dělat? Poraďte. Ani volby nic nezmění. Je to katastrofa. Při finanční kontrole / jsem OSVČ/ jsem měl problém - koupil jsem pneumatiky, ale na přiloženém účtu chybělo razítko. Naštěstí jsem pokutu nedostal, ale musel jsem předělávat účetnictví za několik měsíců znovu a naklusat na FÚ, Pak bylo vše v pořádku. ˇUčetnictví musím vést na 2 desetinná místa, aby mně pasovala finanční uzávěrka. Přitom v běžném životě halíře neexistují, ale na fakturách ano. Jednou jsem ze srandy, buď jsem se nudil nebo byl naštvaný, jsem propočítal své papíry bez halířů. Zjistil jsem, že bych se v účetnictví " seknul" o + 67,34 Kč. Tím bych se asi neoprávněně obohatil.To by mně asi neprošlo. Jsem OSVČ s celkovým hrubým příjmem od 300 000 do 450 000 ,- Kč. Není to , v návaznosti na článek, mírně zvláštní?

7
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt