1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kam až to necháme zajít? Oni mají platy v říši snů, výhody,náhrady..a my musíme jezdit do Polska pro levnější máslo..Proboha vždyť tato republika je nás všech ne?

44
Před 2 roky

Je to naprosto nehorázné, výsměch nám všem,kteří si mají "utahovat opasky,oblékat si tři svetry,atd ..). Výsledky práce těchto lidí naprosto neodpovídájí jejich výkonům a službě nám, občanům, kterým jsou dávány předvolební sliby .

10
Pavla Nová

Chytrý člověk nechodí k volbám. Již delší dobu to nemá cenu.

1
Před 2 roky

Co k tomu říct, nebo napsat, nic můžeme si za to sami, my občané ČR. Tak tady čteme proč chtějí lidé tak do politiky, i na těch nížích úrovních a proč se tak o to stále a budou stále o to snažit. Jistě musí je tam volič zvolit!

11
Před 2 roky

To je pobouřenejch reakcí. Nezapomeňte, že se jedná o nesmírně, nesmírně záslužnou práci pro veřejnost, bez nich by se to tady brzy rozpadlo, tvoří přece legislativu! Placeni jsou hůř než ředitelé korporátu, nemají roční prémie, BMW 7 v benzínu také není nejdražší automobil na trhu, navrhuji Bentley

21
Před 2 roky

Nedá se s tím nic dělat bohužel.politka je propracovaná síť skoro jako mafie že každý drží s každým i když to třeba vypadá že jsou proti sobě i kdyby mezi nima seděla koza nebo kráva tak bude jezdit zadarmo autem a mít oběd za 80 Kč.

6
Dur Vérité

Mluvíte mi z duše.

1
Před 2 roky

Pozavírat za vlastizradu.Nadávají na "šmejdy",a sami jimy jsou.Jsou vlastně horší.Ti "šmejdi" oberou jednoho ze sta.TIHLE obírají všechny.

39
Před 2 roky

Teď jsem koukal na ČT 1 168 hodin.

Tahle vláda jeden velký humus. A jediné co umí je oblbovat.

Lidi jak ještě dlouho.🇨🇿

26
Před 2 roky

Chudáci poslanci, proto já nekandiduji nechci žít tak chudě, raději budu v pohodě žít za 12 tisíc z měsíční penze vyměřenou za 45 pět let práce a tisíce hodin přesčasových. No hold podle hodnocení žádné zásluhy.😪

6
Jozef Fusek

A co uděláte, až dostanete zvýšené zàlohy na plyn, elektřinu, vodu. Půjdete si hodit mašli? Poslanci tyto starosti nemajį

1
Před 2 roky

Už po převratu jsme byly jako stát unikát kde si politici sami určili výši svých platů a výhod ...a tohle je pouze následek

30
Před 2 roky

Ještě by mě zajímalo, kdo vlastně navrhuje výši platů politiků, kdo a podle čeho určuje prvotní základ. Je mi jasné, že být v kůži poslance a mít možnost sám sobě schválit zvýšení platu, tak jsem automaticky proti a navrhnu zvýšení ještě větší.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt