Kam až to necháme zajít? Oni mají platy v říši snů, výhody,náhrady..a my musíme jezdit do Polska pro levnější máslo..Proboha vždyť tato republika je nás všech ne?
Je to naprosto nehorázné, výsměch nám všem,kteří si mají "utahovat opasky,oblékat si tři svetry,atd ..). Výsledky práce těchto lidí naprosto neodpovídájí jejich výkonům a službě nám, občanům, kterým jsou dávány předvolební sliby .
Chytrý člověk nechodí k volbám. Již delší dobu to nemá cenu.
Co k tomu říct, nebo napsat, nic můžeme si za to sami, my občané ČR. Tak tady čteme proč chtějí lidé tak do politiky, i na těch nížích úrovních a proč se tak o to stále a budou stále o to snažit. Jistě musí je tam volič zvolit!
To je pobouřenejch reakcí. Nezapomeňte, že se jedná o nesmírně, nesmírně záslužnou práci pro veřejnost, bez nich by se to tady brzy rozpadlo, tvoří přece legislativu! Placeni jsou hůř než ředitelé korporátu, nemají roční prémie, BMW 7 v benzínu také není nejdražší automobil na trhu, navrhuji Bentley
Nedá se s tím nic dělat bohužel.politka je propracovaná síť skoro jako mafie že každý drží s každým i když to třeba vypadá že jsou proti sobě i kdyby mezi nima seděla koza nebo kráva tak bude jezdit zadarmo autem a mít oběd za 80 Kč.
Mluvíte mi z duše.
Pozavírat za vlastizradu.Nadávají na "šmejdy",a sami jimy jsou.Jsou vlastně horší.Ti "šmejdi" oberou jednoho ze sta.TIHLE obírají všechny.
Teď jsem koukal na ČT 1 168 hodin.
Tahle vláda jeden velký humus. A jediné co umí je oblbovat.
Lidi jak ještě dlouho.🇨🇿
Chudáci poslanci, proto já nekandiduji nechci žít tak chudě, raději budu v pohodě žít za 12 tisíc z měsíční penze vyměřenou za 45 pět let práce a tisíce hodin přesčasových. No hold podle hodnocení žádné zásluhy.😪
A co uděláte, až dostanete zvýšené zàlohy na plyn, elektřinu, vodu. Půjdete si hodit mašli? Poslanci tyto starosti nemajį
Už po převratu jsme byly jako stát unikát kde si politici sami určili výši svých platů a výhod ...a tohle je pouze následek
Ještě by mě zajímalo, kdo vlastně navrhuje výši platů politiků, kdo a podle čeho určuje prvotní základ. Je mi jasné, že být v kůži poslance a mít možnost sám sobě schválit zvýšení platu, tak jsem automaticky proti a navrhnu zvýšení ještě větší.