Přečetl jsem si Vaše komentáře až na pár jedinců všem naše takzvaná vláda vadí a já se ptám co s tim přeci si to nenecháme líbit.
Ale necháme - oni jsou jak mušketýři - jeden za všechny, všichni za jednoho - drží při sobě a je fuk, kdo z jaké strany je.
To vybrali levného politika,je to daleko propastnější.
Když je kryze, jakým pravém si můžou přidávat, že jim není hanba.
Znám jen jednoho politika kteří nebral za svojí práci žádný plat celí šel na charitu a to je p, Babiš.
Chovají se jako nenasytné s...ě které guru Fiala a celá pětikolka tleská.
Nejhorší vláda za posledních 30let.
Muzete mi,pane redaktore,vysvetlit proc pisete tento clanek zrovna ted? Tohle platilo prece i za Babise, Zemana,Paroubka a jinych oblibencu davu...
Vyřvávali nejsme jako oni, ale jsme ještě horší. To si ani komunisti nedovolili.
Nikdy jsem si nemyslela, že někdy řeknu , že za komunistů bylo lépe. A už je to tady. Politici mají nehorázné platy, ještě si přidávají tisíce. Je něco shnilého v tom našem státě.
Je to zlodějská banda křivákú.
ano a doufám že se k moci už zase mnoho let nedostanou
Už je jasné proč se bojí Babiše asi by jim ty mocenské manýry zatrhl.
Obávám se, že to není správná úvaha. Vždyť to máme ozkoušené několik let. Je faktem, že jsem očekával změny a ne výmluvy. Opět jsem byl naivní. Již mě nebaví přemýšlet, které zlo je menší. Zatím to vychází stejně, co bylo špatně zůstalo a dobré se tam neobjevilo.
Lumpové