1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Přečetl jsem si Vaše komentáře až na pár jedinců všem naše takzvaná vláda vadí a já se ptám co s tim přeci si to nenecháme líbit.

7
Před 2 roky
Repik Jiri

Ale necháme - oni jsou jak mušketýři - jeden za všechny, všichni za jednoho - drží při sobě a je fuk, kdo z jaké strany je.

3
Před 2 roky

To vybrali levného politika,je to daleko propastnější.

11
Před 2 roky

Když je kryze, jakým pravém si můžou přidávat, že jim není hanba.

14
Před 2 roky
Věra Kozojedová

Znám jen jednoho politika kteří nebral za svojí práci žádný plat celí šel na charitu a to je p, Babiš.

4
Před 2 roky

Chovají se jako nenasytné s...ě které guru Fiala a celá pětikolka tleská.

14
Před 2 roky

Nejhorší vláda za posledních 30let.

69
Před 2 roky

Muzete mi,pane redaktore,vysvetlit proc pisete tento clanek zrovna ted? Tohle platilo prece i za Babise, Zemana,Paroubka a jinych oblibencu davu...

8
Před 2 roky

Vyřvávali nejsme jako oni, ale jsme ještě horší. To si ani komunisti nedovolili.

14
Petr Hradisky

Nikdy jsem si nemyslela, že někdy řeknu , že za komunistů bylo lépe. A už je to tady. Politici mají nehorázné platy, ještě si přidávají tisíce. Je něco shnilého v tom našem státě.

8
Před 2 roky

Je to zlodějská banda křivákú.

50
Před 2 roky
Miroslav Palenik

ano a doufám že se k moci už zase mnoho let nedostanou

20
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Už je jasné proč se bojí Babiše asi by jim ty mocenské manýry zatrhl.

23
Před 2 roky
Jiří Horák

Obávám se, že to není správná úvaha. Vždyť to máme ozkoušené několik let. Je faktem, že jsem očekával změny a ne výmluvy. Opět jsem byl naivní. Již mě nebaví přemýšlet, které zlo je menší. Zatím to vychází stejně, co bylo špatně zůstalo a dobré se tam neobjevilo.

1
Před 2 roky

Lumpové

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt