Když vám by zabili ženu, dítě , přijdete o rodinu, zkuste se chovat v tom případě tolerantně vy k zajatým okupantům.
Co vy na to ?
pises hlouposti. Nefandim rusku, je mi naprosto ukradene jak rusko tak ukacka. Ale mam otazku, proc ukrajinci po roce 2004 zakazali rustinu, zacli omezovat ruske obcany? Proc Vaclav Klaus nechtel jet na ukrajinu kdyz byl jeste premierem? Je dobre se zajimat o valku v sirsich souvislostech. Jinak jak jsem psal je mi uplne jedno jak to tam dopadne.
To se divím, že to vůbec vyšlo... Před pár týdny by to byla dezinformace.Moźná první vlaštovka...
Já stále tvrdím, že až vyjde celá pravda o občanské válce budou rusofóbové zalézat do kanálů hanbou.
Co dělá ruská okupační bota na cizím území...Vy pravdo.
A co na to premiér Ukrajiny profesor Péťa Fialka, určitě to nějak omluví, vždyť Ukrajinci jsou svatoušci.
Malorusko bojuje s velkoruskem. Co čekat jiného.
Vše chce svůj čas i to co se připisuje rusku bude jednou vysvětleno.
Nebude. Kdybyste na vlastní oči viděl, tak Vám vysvětlí, že je to jinak.
Prosím vás, zamyslete se nad prvopočátkem války. Pokud někdo napadne cizí území, tak musí čekat adekvátní reakci. A co to asi bude? Určitě ne pozvání na kávu.
Pa přátelé.
V každé válce jde vždy o řetězení zvěrstev na obou stranách, proto je vždy největší zločinec ten, kdo válku začne...
Žádnou prasárnu neokecáš tím , že "on si začal" . To fungovalo možná na základní škole...
Ani jedna strana nemá čisté ruce, ale i kdyby Ukrajina hodila atomovku do Moskvy, tak nespáchala ani desetinu zločinu, co spáchali Rusové na Ukrajině.
Jste si tím tak jistý?Bůh ví co se na Donbase těch 8.let dělo. A každá reakce vyvolá proti reakci. Tím nikoho neomlouvám, ale asi se tam dělali už tenkrát pěkný prasárny.
Děláte si legraci, myslíte že se někdo vyjádří. Každý se bojí i něco si myslet.